Πέρασαν από το Αχίλλειο οι Μικροθήβες
Με σκορ 1-5 πέρασε από το Αχίλλειο η ομάδα των Μικροθηβών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χρήστο Παναγιώτου στο 18ο λεπτό. Ακολούθησε χαμένο πέναλτι από τον Λανάι που έστειλε την μπάλα άουτ και το 1-1 έκανε ο Νιφόρος με κεφαλιά που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπεζάτης στο 58′ κι έτσι, το έργο της ομάδας του Καπέσιου έγινε ευκολότερο. Ο Κόκκαλης με πέναλτι το 1-2 στο 70ό λεπτό, ακολούθησε τρίτο τέρμα με τον Νιφόρο, ωραίο γκολ του Καλέμι με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο “παραθυράκι” και το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Κουτσοκέρας που βρήκε δίχτυα σε τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση της ομάδος του.

Αχιλλέας: Σιαφάκας, Νιφορόπουλος (46′ Αργυρίου), Ευαγγέλου (66′ Τσουκάρας), Κουτρούλης, Μόσχος, Μαλλιαρός, Κορέτα (82′ Βαζούρας), Δρόσος (78′ Καρίμαλης), Παναγιώτου, Τσεκούρας, Μπεζάτης.
Μικροθήβες: Σχουλής, Γκόλιας (75′ Ερρινάκης), Αγγελαδάκης, Λανάι, Κόκκαλης (75′ Κουφαλιδάκης), Βέτσικας, Παπαγεωργίου (75′ Σκαρλάτος), Κουτσοκέρας, Μαντάνης (60′ Τσάμης), Ν. Καλέμι, Νιφόρος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.