Τρία στα τρία οι Τιτάνες
Σε …χαλαρούς ρυθμούς, οι Τιτάνες έφθασαν στην τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 Κατηγορία. Επικράτησαν της Ιωλκίας με διαφορά 22 πόντων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, 37-59.

Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Φλεβάρη, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση. Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αντιθέτως έγινε κακό παιχνίδι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 21-28. Στην γ’ περίοδο διεύρυναν οι Αλμυριώτες το προβάδισμά τους με καλάθια κυρίως των Τσαουσάι, Βουλτσίδη, “καθαρίζοντας” στην ουσία το παιχνίδι και μετά άνοιξαν την …ψαλίδα του σκορ…
Σε πολύ ρηχά νερά ο Κοσμίδης, το σκοράρισμα τράβηξαν οι Βουλτσίδης και Κακλιάς που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με 14 και 13 αντιστοίχως.

*** Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στον Αλμυρό με αντίπαλο το BC Volos.
*** H φωτογραφία της ανάρτησής μας είναι η …καθιερωμένη πλέον, πανηγυρική σέλφι των Τιτάνων

Δεκάλεπτα: 10-18, 21-28, 31-45, 37-59
Ιωλκία (Ευτυχίδης-Φοινικόπουλος): Δημόπουλος, Τσίχλας 10 (1), Κλειτσογιάννης 8 (2), Τζίντζογλου, Μαστροπαναγιώτης 2, Κόκκινος, Μαχαίρας 4, Μαστραφτσής 4, Φασούλας 3 (1), Σαρούδης, Λαλιώτης 2, Παππάς 4.
Τιτάνες Αλμυρού (Φλεβάρης): Κολοκύθας, Κουρκούμπας 2, Κοσμίδης 4, Κακλιάς 13 (1), Μπιρμπίλης 6, Βουλτσίδης 14 (3), Χρυσόπουλος, Τσιάντος, Λωρίτης 6, Γιάγκος , Χατζής 6, Τσαουσάι 8.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.