Άλωσε το Βελεστίνο στα πέναλτι ο Πρωτεσίλαος!
Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε σήμερα η ομάδα του Πτελεού, εκτός έδρας απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Άλμπαν Κόντρα, στο 75ο αποβλήθηκε ο σκόρερ με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία (απώλεια σημαντική ενόψει επόμενου ματς πρωταθλήματος) και στο 80ό αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με την αποβολή του Γκάμπα.

Ο Ρήγας Φεραίος έφθασε στην ισοφάριση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με φοβερό γκολ, βολ-πλανέ του Πάσχου. Το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα που πήρε την πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.
Εκεί την εκτέλεση του Σταματίου απέκρουσε ο Βουραζέρης κι αυτή του Ράπτη χτύπησε στο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ εύστοχες ήταν όλες από πλευράς παικτών του Κώστα Στέκα.
Η σειρά των πέναλτι: Αραμπατζής γκολ 1-0, Ν. Βουραζέρης γκολ 1-1, Γουτούλης γκολ 2-1, Βαλωτής γκολ 2-2, Σταματίου (απέκρουσε ο Βουραζέρης), Σιαμανίκος γκολ 2-3, Ράπτης (δοκάρι), Λάμπρου γκολ 2-4.

Οι δύο ομάδες ξαναπαίζουν την Κυριακή για το πρωτάθλημα! Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Πρωτεσίλαος αντιμετωπίζει την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου.

Ρήγας Φεραίος: Σταμέλος, Κακάνης, Ακριβούσης (70′ Φούκης), Ράπτης, Σταματίου, Σουγγάρης (75′ Γουτούλης), Γκάμπας, Αραμπατζής, Γάρος (70′ Πάσχος), Καραγιάννης, Καρακίτσιος (46′ Μούσιας).
Πρωτεσίλαος: Β. Βουραζέρης, Χασιώτης (65′ Κ. Κόρκος), Ν. Βουραζέρης, Σιαμανίκος, Δρόσος, Σούδης, Λάμπρου, Δημητρίου (43′ λ.τρ. Λεϊμονής), Βαλωτής, Άλμπα, Παπαδόπουλος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.