Εύκολα η Δήμητρα, ξεκούρασε παίκτες ο ΑνδρωνάςΚάτω από αντίξοες συνθήκες, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει κρατήσει πολύ νερό και να βρέχει, η Δήμητρα πέρασε εύκολα 0-4 από την έδρα της ΑΕ 2002 (στο γήπεδο Αγ. Γεωργίου Νηλείας), σε αγώνα που ο Μιχάλης Ανδρωνάς ξεκούρασε παίκτες κι έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο στους δύο ξένους όσο και σε άλλους που δεν είχαν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα.

Έτσι, στη βασική ενδεκάδα βρέθηκαν οι Τίτας, Στεργιόπουλος, Λάζογλου, Στεργίου, Μπένος και Ζαντιώτης. Το 0-1 στο 28′ όταν σε σέντρα του Στεργιόπουλου, ο Σφέτσιος στην προσπάθειά του να διώξει, “κάρφωσε” την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του και το 0-2 στο 35′ με γυριστή κεφαλιά του Σκοπιανού Σαβόλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπένου.
Τα άλλα τέρματα για την ομάδα της Ευξεινούπολης σημειώθηκαν στην επανάληψη με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, στο 60ό λεπτό από τον Στεργίου και στο 75ο από τον Καρρά που ευστόχησε σε προσπάθεια από περίπου 35 μέτρα.

ΑΕ 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Σφέτσιος (60′ Μπόρια), Βέργος, Σταθόπουλος, Κόρδας (46′ Κωστούλας), Κούρτι, Βεργοζήσης, Κουλοχέρης, Στουμποβίκος, Τερλεξής (46′ Δίμτσας).
Δήμητρα: Τίτας, Φαράντος, Στεργιόπουλος, Λάζογλου, Καρράς, Ζαντιώτης, Στεργίου, Δημητρίου (60′ Φουρκιώτης), Μεντί, Σαβόλι, Μπένος.

Φωτογραφία από το σημερινό αγώνα! Δείτε πόσο  νερό είχε το τερέν!!!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.