Σε ζωντανή αναμετάδοση η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό-ισολογισμό του 2018 και 17 ακόμη θέματα - Λαός Του Αλμυρού
ζωντανή αναμετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου live

Σε ζωντανή αναμετάδοση η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό-ισολογισμό του 2018 και 17 ακόμη θέματαΔείτε σε ζωντανή αναμετάδοση τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 στις 18:30.

Οι Σύμβουλοι καλούνται να εγκρίνουν τον απολογισμό-ισολογισμό του 2018, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση με 17 θέματα.

Στη δεύτερη συνεδρίαση, κύρια θέματα είναι η 11η και 12η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2020, η έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2020, η μείωση μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων για τη χρονιά 2020-21 και η διάθεση ειδικευμένων ποσών για λειτουργικές δαπάνες του Δήμου. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αναμενόμενες επερωτήσεις της αντιπολίτευσης, που κάθε φορά γίνονται.

Συνδεθείτε στο almyros.gr στις 18:30, ανοίξτε το παρόν άρθρο και πάλι, και για τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης και πατήστε κλικ στο εικονίδιο του youtube. Εναλλακτικά, ανοίξτε στο παρακάτω λινκ https://www.youtube.com/user/laosalmyrou το κανάλι μας στο youtube, πατήστε εγγραφή και καμπανάκι και έπειτα καν’τε κλικ στο εικονίδιο της ζωντανής αναμετάδοσης της συνεδρίασης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.