Προληπτικά σε καραντίνα ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου – Κλειστό το Δημαρχείο για τρεις ημέρες
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους κατόπιν ύπαρξης θετικού τεστ Covid 19 σε άτομο του Δημαρχείου.

«Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας απέναντι στους θεσμούς και την κοινωνία , τίθεμαι σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό και απομόνωση για το προσεχές δεκαπενθήμερο, περιμένοντας το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ και τηρώντας το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Παρακαλώ τους πολίτες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και την τήρηση των κανόνων υγιεινής. Ας προσέξουμε όλοι και όλες, ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, αποφεύγοντας τον πανικό. Διαχειριζόμενοι, -ες την κρίση του COVID -19 με ρεαλισμό και σύνεση θα αποκτήσουμε νέες δυνάμεις χρήσιμες σε δύσκολες καταστάσεις» δήλωσε ο κος Νασίκας.

Κλειστό το Δημαρχείο για τρεις ημέρες
Κατόπιν διαπίστωσης κρούσματος κορωνοϊού στο Δημαρχείο, από σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να γίνει απολύμανση. Οι υπάλληλοι και το λοιπό προσωπικό του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ. Από Δευτέρα οι υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Δωρεάν μοριακά τεστ κορωνοϊού την Πέμπτη στο Βελεστίνο
Κατόπιν ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ η Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ Μαγνησίας θα διενεργήσει δωρεάν μοριακά τεστ την Πέμπτη 12/11/2020 και ώρες 9.30πμ – 12.30μ στο Βελεστίνο, στην Πλατεία Ρολογιού (έναντι Κοινωνικών Δομών Δήμου) μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ρήγα Φεραίου εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.
Κατά την διάρκεια των τεστ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Οι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.
«Ως Δήμος θεωρώντας απαραίτητο να εντοπίσουμε τους ασυμπτωματικούς δημότες μας έγκαιρα, προλαμβάνοντας την μετάδοση στις ευπαθείς ομάδες. Καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν στον έλεγχο των μοριακών τεστ χωρίς φοβίες, η εξέταση είναι απλή και το αποτέλεσμα άμεσο. Χωρίς αναστολές και ντροπή ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις, ας συμμετέχουμε όλοι θετικά αναλαμβάνοντας την ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
Μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην πρόληψη και στη σωστή ενημέρωση, μαζί με την διατήρηση των μέτρων αντιλαμβανόμενοι ότι ο ιός βρίσκεται παντού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου: 2425023794» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.