Βανδαλισμοί στο γήπεδο Αχιλλείου – Μήνυση για κλοπή της περίφραξης
Την κλοπή μέρους της περίφραξης του γηπέδου Αχιλλείου καταγγέλλει η τοπική ομάδα με ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι ενημερώθηκε η Αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται βανδαλισμός στο γήπεδο του χωριού και συγκεκριμένα στην περίφραξη. Η πρώτη τον Ιούνιο όταν γκρεμίστηκε μέρος της. Ξανατοποθετήθηκε από τη διοίκηση και σήμερα το πρωί, οι άνθρωποί του συλλόγου, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, διαπίστωσαν ότι όχι μόνο την είχαν ρίξει, αλλά έλειπε μέρος της.

Στην ανακοίνωση του Αχιλλέα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι: “Κομπλεξικοί νταήδες που κατά καιρούς εκτονώνονται καταστρέφοντας δέντρα και κοινοτικές περιφράξεις, για δεύτερη φορά «ξαναχτύπησαν» ξήλωσαν την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου (κερκίδα). Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πέρασαν τέσσερις μήνες που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες περίφραξης μετά τον πρώτο βανδαλισμό.
Ηδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για την δολιοφθορά και κατατέθηκε μήνυση, εφόσον υπάρχει κλοπή της περίφραξης για τον εντοπισμό και την τιμωρία των απαράδεκτων βάνδαλων.
Έλλειψη παιδείας ή απλή ηλιθιότητα;;; η ζημιά έγινε… με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Αχιλλέα Αχιλλειου να εκφράζουν την πικρία τους για την ενέργεια δηλώνοντας αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές.
Η κοινότητα Αχιλλείου του Δήμου Αλμυρού καταδικάζει το νέο κρούσμα βανδαλισμού και καλεί τους συγχωριανούς να περιφρουρήσουν τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού και όταν αντιλαμβάνονται βανδαλισμούς να ειδοποιούν τις αρμόδιες υπηρεσίες”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.