Ζέττα Μακρή: Το Κ.Υ. Βελεστίνου θωρακίστηκε με ISO BOX
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι εργαζόμενοι του ΚΥ Βελεστίνου και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας παρέλαβαν το iso box ,που τους δώρισε η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Εξέφρασαν δε, τις θερμές τους ευχαριστίες στην βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, που μετέφερε το αίτημά τους στην δωρήτρια εταιρία  και εκείνη, με την σειρά της, το ικανοποίησε.

Το ΚΥ Βελεστίνου αντιμετώπισε, το τελευταίο διάστημα, πολλά περιστατικά COVID 19  και η ενίσχυση και θωράκιση των δομών του ήταν επιβεβλημένη. Στην παραλαβή ήταν οι Φανή Σαρρηγιάννη, διευθύντρια ΚΥ  Βελεστίνου, Ιωάννα Φάκα, γιατρός, Ράνια Χαμπέρη μαία και πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών,  Ευγενία Λαϊτσου, Κική Καραμπέρη, εργαζόμενες στο Κ.Υ., Σταύρος Χατζής δημοτικός σύμβουλος Ρ. Φεραίου, Γεώργιος Παπατόλιας πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Βελεστίνου, Γιάννης Μαυροκέφαλος αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρ. Φεραίου και Αλέξανδρος Αποστολίνας πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Ρ. Φεραίου,

Η βουλευτής δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη για την χρήσιμη δωρεά και δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει όπου, όπως και όποτε χρειαστεί. Ευχήθηκε χρόνια πολλά και συγχάρηκε τους εργαζόμενους στο ΚΥ για την προσφορά τους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.