Διεθνής διάκριση για τον Φώτη Τάμπα!
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση δημοσιεύουμε την είδηση της διεθνούς διάκρισης του συντοπίτη μας μουσικοσυνθέτη, τραγουδιστή, Φώτη Τάμπα, στα Global Music Awards για το τραγούδι του “Visions”.

Είναι μια δικαίωση για τους αγώνες του και την αγάπη του για τη μουσική, που έρχεται σε μια δύσκολη εποχή για τον καλλιτεχνικό χώρο. Αναδημοσιεύουμε τη δική του ανάρτηση και του ευχόμαστε να είναι η πρώτη μεγάλη κατάκτηση από τις πολλές που θα ακολουθήσουν!

Η ανάρτηση του Φώτη Τάμπα για την μεγάλη διάκρισή του!

Διεθνής διάκριση και χάλκινο μετάλλιο στα Global Music Awards της Καλιφόρνια για το τραγούδι “Visions”.
Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι νικητές των Global Music Awards ανάμεσα στους οποίους κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Composition/Composer” με το τραγούδι “Visions”.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard, στο νικητήριο βάθρο της οποίας έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής και κάτοχοι Grammy και Emmy, όπως ο διεθνούς φήμης μαέστρος Gustavo Dudamel (που διατελεί διευθυντής της Φιλαρμονικής του Los Angeles και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγο), ο συνθέτης και κάτοχος βραβείου Grammy Ricki Kej, ο συνθέτης Charles Denler κάτοχος Emmy, η σοπράνο Darlene Koldenhoven κάτοχος Grammy, αλλά και ο συνθέτης μουσικής για δημοφιλέστατες ταινίες, σειρές και video games Jeff Broadbent (X-MEN, NCIS, Criminal Minds).

Ακολουθεί το μουσικό έργο του Φώτη Τάμπα που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα Global Music Awards της Καλιφόρνια για το τραγούδι “Visions”:

Η ανάρτηση του almyros.gr προμήνυμα της επιτυχίας του – 21 Σεπτεμβρίου 2018! Καταγράφουμε τοπική ιστορία κυρίες και κύριοι… και χαιρόμαστε με τα επιτεύγματα των τοπικών καλλιτεχνών (πόσο μάλλον για τον Φώτη που δεν έλλειψε από καμία πρωτοβουλία εθελοντισμού και αφιλοκερδούς προσφοράς από την πόλη μας)!

Γνωρίστε τον Φώτη Τάμπα σε μερικές από τις παλαιότερες συνεντεύξεις μας και σχετικές αναρτήσεις-συμμετοχές του:

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.