Πασπάλι σε όλα τα χωριά του Αλμυρού – Που χρειάζεται προσοχή το οδικό δίκτυο


Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στην πανέμορφη Όθρυ σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021. Σε όλα τα χωριά μας έριξε χιονάκι κατά τη διάρκεια της νύχτας και στα περισσότερα έπιασε πασπάλι, όπως λένε και οι χωριανοί.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Λεωνίδα Βούλγαρη, ο οποίος μόλις είχε τελειώσει στην περιοδεία του στα χωριά με σκοπό να έχει άποψη για την κατάσταση και κυρίως τους κεντρικούς οδικούς άξονες. Μας ενημέρωσε ότι όλο το οδικό δίκτυο είναι ανοικτό, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη θέση Σταυρός στον Πτελεό, όπου “έπιασε” και εκεί το χιόνι και ότι η Ανάβρα έχει λίγο περισσότερο, δηλαδή περίπου 3 πόντους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πολιτικής προστασίας, αναμένεται νέο κύμα χιονοπτώσεων περίπου στις 3 σήμερα Σάββατο μεσημέρι, τόσο στα χωριά όσο και στην πόλη του Αλμυρού και πιθανότατα ακόμη ένα τη Δευτέρα. Τα ξημερώματα της Κυριακής αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για την περιοχή, δηλαδή μέχρι και -6 βαθμούς κελσίου.

σημερινή φωτο Κ. Μπουκουβάλα από το Σταυρό Πτελεού

Οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας Αλμυρού και οι αρμόδιες αντιδημαρχίες και το προσωπικό του Δήμου είναι επί ποδός για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, αναφέρει το ΔΤ του Δήμου, ενώ καλούν του πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα λόγω παγετού.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αλμυρού για τον χιονιά που μας επεφύλαξε ο Ιανουάριος στα μισά του…:

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.