Διαδικτυακά η Γ.Σ. και η κοπή πίτας του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας
Με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των βουλευτών και του προέδρου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματίων Αττικής. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Ζαφειρόπουλος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη που τίμησαν την εκδήλωση. Αναφέρθηκε πως πρέπει να διαχειριστούμε την μετά κορωνοϊό εποχή ως άτομα και καθόρισε τους στόχους της νέας χρονιάς. Έκλεισε δε την ομιλία του με ευχαριστίες προς τους συνεργάτες τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την σημαντική τους στήριξη αλλά και προς όλους όσους με το καλό λόγο στήριξαν το έργο του.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, “ευχήθηκε το 2021 να είναι ευλογημένο και ειρηνικό. Να είναι ένα έτος υγείας, ελευθερίας, χαράς, δημιουργίας και προκοπής για όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Να ‘ναι ένα έτος προσφοράς, στον αδελφό, στον φίλο, στον συνάνθρωπο μας γιατί τελικά η σύμπνοια και η αγάπη θα μας σώσει”.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Τσιάμης ανέγνωσε τα πεπραγμένα του συλλόγου το 2020 και ο ταμίας Σταύρος Πατκίδης τον Οικονομικό Απολογισμό και Ισολογισμό, ενώ το τακτικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Στέλλα Ιωάννου διάβασε το Πρακτικό και ζήτησε την απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη, πρόταση που έγινε δεκτή.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας κι άπαντες άκουσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς υπό τους ήχους του ακορντεόν του φίλου του συλλόγου, γιατρού Δημήτρη Πρίφτη.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από τους βουλευτές Μαγνησίας της Ν.Δ, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ κος Χρήστος Μπουκώρος, και ο κος Αθανάσιος Λιούπης, και από τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, η πρ. Υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανατσιου και ο κος Αλέξανδρος Μεικόπουλος. Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείου Αττικής κος Στέφανος Κούτρας και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας κα Μαρία Ασανιώτου.
Χαιρετισμό απέστειλε ο «Ρήγας Βελεστινλής» ο πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγας κος Δημήτρης Καραμπερόπουλος. 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.