Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Φιλοζωικό Σύλλογο Αλμυρού


Μετά τη Γενική Συνέλευση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία» που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου με πλήρη απαρτία των μελών, προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 7 Φεβρουαρίου. Έτσι, την περασμένη Κυριακή, τα μέλη του συλλόγου κλήθηκαν να αναδείξουν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Εννιά υποψήφιοι έλαβαν τις ψήφους 25 μελών.

Την επομένη ημέρα, 8/2/21, συνεδρίασε το συμβούλιο, είχε αρχαιρεσίες και έγινε η συγκρότησή του σε σώμα. Έτσι, οι θέσεις διαμορφώθηκαν ως εξής: Πρόεδρος: Αθηνά Υφαντή, Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Γερογιάκομος, Γραμματέας: Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, Ταμίας: Τατιάνα Παπαδημητρίου,  Μέλη: Ελένη Γεωργοσοπούλου, Ματίνα Κυριαντζή, Μαριαλένα Γαλάνη.

Τέλος, αποφασίστηκε η εκπροσώπηση από την πρόεδρο σε όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο και σε περίπτωση απουσίας της, σε θέματα που αφορούν τραπεζικές και οικονομικές συναλλαγές από την ταμία. Όσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στη σημαντική, εθελοντική δράση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμυρού, μπορούν να απευθύνονται στην κα Υφαντή (τηλ. 6977620007) ή στην κα Παπαδημητρίου (τηλ. 6981765650).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.