ΓΣΑ: Πρώτη συγκέντρωση με νέα πρόσωπα, κλείνει άμεσα νέο προπονητή
Ο ΓΣΑ θα συνεχίσει τη σεζόν χωρίς τον Αλέξη Κούρτογλου ο οποίος συμφώνησε με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου της Κατερίνης και η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τα παιχνίδια του Μαρτίου-Απριλίου-Μαΐου. Ήδη είναι σε επαφές με έμπειρους τεχνικούς από την Μαγνησία. Οι δρόμοι του ΓΣΑ με τον Κατερινιώτη τεχνικό χώρισαν φιλικά εξαιτίας της διαμορφωθείσας κατάστασης, με τις δύο πλευρές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους στο μέλλον.

Την Παρασκευή 26/2, το απόγευμα, στο στάδιο Αλμυρού έγινε συγκέντρωση ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Δήμος Περπερίδης αναφέρθηκε στην ομιλία του στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για τη Γ’ Εθνική και ζήτησε από όλους να υποβληθούν σύντομα σε τεστ για να αρχίσουν οι προπονήσεις την Δευτέρα.

Ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ρόστερ –από Αλμυρό, Βόλο, Λάρισα -δικαιολογημένα απόντες ορισμένοι- αλλά και γνώριμα πρόσωπα …από τον Αίαντα Σούρπης! Συγκεκριμένα, οι Πλαβός, Βούλγαρης, Γ. Αραπίτσας, Μιχόπουλος, Κατσαβριάς έδωσαν το «παρών». Οι προαναφερθέντες, μαζί με τους Χειλά, Χαλάτση, έχουν συμφωνήσει ώστε να φορέσουν ξανά την κυανόλευκη φανέλα εφόσον –και μόνο τότε- παρθεί απόφαση για οριστική διακοπή του τοπικού πρωταθλήματος. Έτσι, θα ενισχυθεί σημαντικά ο Γυμναστικός, ενώ και οι ίδιοι θα πάρουν προπονήσεις κι αγώνες ύστερα από μεγάλη απραξία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ΓΣΑ είναι σε συζητήσεις με τον μεσοεπιθετικό Μιχάλη Λελούδα που αγωνίζονταν σε ομάδες της Αθήνας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.