Τελευταίος αποχαιρετισμός στον αδερφικό φίλο Γιώργο Δημ. Νανά – του Χρ. Μπουκώρου
Αδερφικέ φίλε Γιώργο, δεν θρηνούμε που σε χάσαμε. Εσύ ο ίδιος δεν θα μας άφηνες να λυγίσουμε μπροστά σε οποιονδήποτε πόνο. Αντιμετώπιζες πάντα την όποια δυσκολία με απίστευτο θάρρος και αστείρευτη δύναμη. Πονάμε όμως αδελφικέ μου φίλε, γιατί χάσαμε έναν σπάνιο άνθρωπο.

Αποχαιρετούμε έναν άνδρα με λόγο και τιμή. Έναν άνδρα δίκαιο. Όσο δίκαιος ήσουν τόσο άδικα και απρόσμενα χάθηκες. Αποχαιρετούμε τον παιδικό μας φίλο. Στερνό κατευόδιο στον ασυμβίβαστο αγωνιστή που δεν ζήτησε ποτέ ανταλλάγματα. Αποχαιρετισμός σε έναν γνήσιο δημοκράτη που πάντα σεβόταν τη γνώμη του αντιπάλου του.

Αποχαιρετούμε τον εργατικό επαγγελματία, τον άψογο πατέρα και σύζυγο. Τον αθλητή που υπηρέτησε με γνήσιο πάθος και άμιλλα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό επί δεκαετίες  Τον άνθρωπο που με τον σπάνιο χαρακτήρα του κέρδισε την γνήσια και ειλικρινή αγάπη όλων μας.

Βαρύς ο πόνος του αποχαιρετισμού, αγαπημένε φίλε. Θέλω να σε ευχαριστήσω για την άδολη αγάπη και βοήθειά σου. Ποτέ δεν ζήτησες τίποτα για σένα, μόνο για τον τόπο σου και τους συμπολίτες σου. Πάντα.

Κανένας λόγος δεν μπορεί να μειώσει τον ανείπωτο πόνο των γονιών σου, των παιδιών σου και της Βάνας. Όμως η πορεία της ζωής σου, η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας σου  μας υποχρεώνουν να διατηρήσουμε τη μνήμη σου άσβεστη.

 Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ καλέ μας φίλε Γιώργο Δημ. Νανά.

Καλό ταξίδι. Αιωνία η μνήμη σου.

Ο φίλος σου,  

Χρήστος Γ. Μπουκώρος

Βουλευτής Μαγνησίας

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.