Με λαϊκή μπαλάντα προετοιμάζει το έδαφος για τον πρώτο της δίσκο η Κωνσταντίνα ΔημητρίουΗ Κωνσταντίνα Δημητρίου μας συστήνεται δισκογραφικά με διττή ιδιότητα, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός με το τραγούδι «Έφευγες» που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε μουσική του σημαντικού τραγουδοποιού, του Σουρπιώτη Φώτη Τάμπα.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπός του πρώτου προσωπικού της δίσκου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Η Κωνσταντίνα Δημητρίου με εφόδια το ταλέντο και την άριστη τεχνική της μας παρουσιάζει την όμορφη λαϊκή μπαλάντα «Έφευγες», μια ιστορία που αποτυπώνει με ευαισθησία και εκφραστικότητα την αμηχανία και τη βουβή θλίψη των αποχωρισμών.

Η μουσική του Φώτη Τάμπα αποδίδει με εξαιρετικό τρόπο την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα λόγια και οι εικόνες του τραγουδιού, δίνοντας για μία ακόμη φορά τα διαπιστευτήρια ενός πολύπλευρου και φτασμένου δημιουργού. Σημαντική η συνεισφορά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα των καταξιωμένων μουσικών: Απόστολος Τσιάρκας: Ενορχήστρωση – πλήκτρα Τάσος Μισοκέφαλος: Μπουζούκι Φώτης Τάμπας: Κιθάρα – φωνητικά Δημήτρης Γκαβαρδίνας: Τύμπανα.

Το τραγούδι «Έφευγες» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ψαξ’τε το στη σελίδα μας στο almyros.gr (θα αναρτηθεί το βράδυ του Σαββάτου) ή στο youtube, το άκουσμα θα σας αποζημιώσει για τον χρόνο που θα αφιερώσετε!

Καλοτάξιδο Κωνσταντίνα! Αναμένουμε με χαρά και τα υπόλοιπα του δίσκου σου!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.