Κινητοποίηση για τους σεισμόπληκτους από τους Συλλόγους Γονέων και τον Δήμο Αλμυρού
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Αλμυρού, Πτελεού, Σούρπης και περιχώρων, αποδεικνύουν την κοινωνική τους ευαισθησία και κινητοποιούνται για τη συνδρομή τους στους σεισμόπληκτους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία τους, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμυρού, επικοινώνησαν με τους φορείς των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας για όσα οι σεισμόπληκτοι έχουν ανάγκη, δηλαδή, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαρισμού και είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων με την υπεύθυνη για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της Δημοτικής Αρχής, κα Αρετή Μπέη, ορίστηκε ο τρόπος και ο χρόνος συγκέντρωσης των ειδών αλλά και με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Λεωνίδα Βούλγαρη, εξασφαλίστηκε η μεταφορά και παράδοσή τους στους σεισμόπληκτους.

Οι γονείς και κηδεμόνες που θέλουν να συνδράμουν, παρακαλούνται να παραδώσουν στο σχολείο των παιδιών τους, μέχρι και την Πέμπτη και σε σχολικές ώρες, τα είδη ανάγκης που μπορούν να προσφέρουν. Οι συμπολίτες μας μπορούν επίσης την Πέμπτη από τις 16:00 – 19:00 και την Παρασκευή από τις 8:00 έως τη 13:00 να παραδώσουν όσα μπορούν να προσφέρουν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Αλμυρού.

Από εκεί θα μεταφερθούν με οχήματα του Δήμου και τη συνδρομή των υπαλλήλων του Δήμου, στους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Θυμίζουμε… συγκεντρώνουμε, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαρισμού και είδη προσωπικής υγιεινής.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ράνια Γουρναροπούλου 6989462122, Καμπαρή Ειρήνη 6973046167

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.