Στο δ.σ. της Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων εκλέχθηκε ο Χρήστος Ζαβός
Ο Χρήστος Ζαβός, πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού, εκλέχθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας στη Λάρισα. Οι απολογισμοί του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου υπερψηφίστηκαν από το σώμα της ΓΣ, το οποίο εκπροσωπούσαν 21 σωματεία, ενώ πραγματοποιήθηκαν  οι αρχαιρεσίες της περιόδου 2020-2024 που ανέδειξαν νέο πρόεδρο τον κο Γιώργο Νικητίδη και πέντε νέα μέλη, στο ανανεωμένο συμβούλιο της ΕΟΧΑ.

Ο κ. Ζαβός εκλέχθηκε τακτικό μέλος του δ.σ. κατέχοντας πλέοντη θέση του εφόρου υλικξού και περιουσίας και σε δήλωσή του, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους κι εκλέχθηκα τακτικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Χ.Α. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον νέο Πρόεδρο κ. Γιώργο Νικητίδη καθώς και τον απερχόμενο Πρόεδρο και νέο εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην Ε.Ο.Ε. κ. Δήμο Γυρούση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ως εθελοντής, όπως πάντα, θα προσπαθήσω κι εγώ για την πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικότερα των χειμερινών αθλημάτων ειδικότερα. Εύχομαι σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν τα “όργανα” της Ομοσπονδίας, υγεία και καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες!».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Χ.Α.
Γιώργος Νικητίδης Πρόεδρος
Δήμος Γυρούσης Αντιπρόεδρος Συντονισμού των Αθλημάτων
Ηλίας Μήλιος Γεν. Γραμματέας
Σπυριδούλα Στάμου Ειδ. Εντεταλμένη Γραμματέας
Σάββας Γιαζιτζίδης Ταμίας
Χρήστος Ζαβός Έφορος Υλικού & Περιουσίας
Γιάννης Μαρμαρέλης Έφορος Αλπικών – αρμόδιος Υποστήριξης Σωματείων-Ανάπτυξης-Κανονισμών-Εθν. Πρωταθλήματος
Στέργιος Μπάκας Έφορος Αλπικών – αρμ. Υποστήριξης Εθνικών Ομάδων και Αποστολών Εξωτερικού
Απόστολος Τσουρέκας Έφορος Δρόμων Αντοχής & Διάθλου
Γιάννης Θεοδώρου Έφορος Χιονοσανίδας & Ελεύθερου Σκι
Κώστας Μέντζιος Έφορος Συντονισμού Στελεχών Αγώνων
Σημειώνεται ότι την αρμοδιότητα του Εφόρου Παγοδρομιών θα καλύψει ο κ. Γιώργος Νικητίδης παράλληλα με την ιδιότητα του Πρόεδρου και με την υποστήριξη του κ. Γιώργου Σμυρναίου

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.