Ξανά στο γήπεδο ο ΓΣΑ
Αφού άπαντες υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, το τμήμα ποδοσφαίρου του ΓΣΑ επέστρεψε στο γήπεδο και ξεκίνησε την Τρίτη τις ομαδικές προπονήσεις. Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή προπόνηση. Ο νέος τεχνικός Θάνος Θεοδώρου βάζει σιγά-σιγά τους παίκτες του στο πρόγραμμα εκγύμνασης που απαιτείται ύστερα από μία τόσο μεγάλη απραξία που ξεπέρασε τους τέσσερις μήνες.

Συμμετέχουν όλοι οι παίκτες που ήταν στο ρόστερ της ομάδος μέχρι τη διακοπή εκτός του Χολέβα ο οποίος πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ υπάρχουν 9 νέα πρόσωπα: οι Χαλάτσης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Αραπίτσας, Χειλάς, Μακανίκας, Βούλγαρης, Κατσαβριάς που ανήκουν στον Αίαντα (και θα ενισχύσουν τον ΓΣΑ στη Γ’ Εθνική εφόσον αποφασιστεί οριστική ματαίωση της σεζόν στο τοπικό) και ο παλιός γνώριμος Δημουλάς, πρωταθλητής με τον ΓΣΑ το 16/17 ο οποίος επέστρεψε από σπουδές.

Να σημειώσουμε ότι ούτε αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η αλλαγή της προκήρυξης και το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, δεν συζητήθηκε το θέμα της κατηγορίας, οπότε οι εξελίξεις μετατέθηκαν για τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.