Ανακοίνωσε 14 μεταγραφές ο ΓΣΑ
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΓΣΑ με νέο προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, ανακοίνωσε παραπάνω από μία ντουζίνα μεταγραφών! Σήμερα το μεσημέρι, η διοίκηση του κυανόλευκου συλλόγου έκανε γνωστό ότι αποκτήθηκαν 14 παίκτες για τους οποίους έχετε ενημερωθεί από το “Λαό του Αλμυρού” και το almyros.gr.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Η διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη 14 ποδοσφαιριστών στο δυναμικό της και δηλώνει έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων την επόμενη εβδομάδα. Καλωσορίζουμε λοιπόν τους εξής ποδοσφαιριστές: Μυριώτη Θωμά, Νταρακλίτση Σάκη, Θεοδωρόπουλο Γιώργο, Κέκια Ιωάννη, Κασιούρα Κώστα, Τιμπλαλέξη Ηλία, Κατσαβριά Θανάση, Αραπίτσα Γιάννη, Χειλά Μάνθο, Χαλάτση Σπύρο, Πλαβό Φώτη, Βούλγαρη Παναγιώτη, Μιχόπουλο Ραφαήλ, Μακανίκα Στάθη.

(***Στους προαναφερθέντες προσθέτουμε εμείς και τον Βασίλη Δημουλά που θα αποκτηθεί αλλά ακόμη δεν έχει πάρει το δελτίο από την προηγούμενη ομάδα του).

Επίσης θα θέλαμε να καλοσωρίσουμε και επίσημα τον νέο μας προπονητή κύριο Θεοδώρου ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τέλος η διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά ο πρόεδρος Περπερίδης Δήμος νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά του Χρήστο Κωστούλα πρόεδρο του Αίαντα Σούρπης,  τον Γκουγκουλιά Κώστα πρόεδρο του Μαγνησιακού και Γιάννη Μόσδρομο, πρόεδρο Πυράσου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να επιτύχει στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε υγεία σε όλους και να ολοκληρωθεί έστω και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες το πρωτάθλημα με επιτυχία για το σύλλογο μας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.