Επικοινωνία Χρήστου Μπουκώρου με Σπήλιο Λιβανό για τους Ιανόπληκτους αγρότεςΆμεση ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Άμεσα θα διευθετηθεί το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις συνδεδεμένες ενισχύσεις των Ιανόπληκτων αγροτών και τον κίνδυνο απώλειας αυτών εξαιτίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως διαβεβαίωσε, τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός κ. Λιβανός, μόλις έλαβε την επιστολή του βουλευτή Μαγνησίας, αναφορικά με την ταλαιπωρία που υφίστανται οι  Ιανόπληκτοι αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έσπευσε να επιληφθεί του ζητήματος.  Σύμφωνα λοιπόν με τη διαβεβαίωση του υπουργού, ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ θα διαπιστώνει το ύψος των δηλωμένων ζημιών των Ιανόπληκτων αγροτών, ώστε να μην χαθεί καμία συνδεδεμένη ενίσχυση.

Ο βουλευτής Μαγνησίας από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για το ακαριαίο ενδιαφέρον του. Άλλωστε, ο κ. Λιβανός μέσα στους λίγους μήνες που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει στην τύχη του κανένα αγροτικό ζήτημα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.