Νέο δ.σ. στο Μηχανοκίνητο Αθλητικό Σωματείο Αλμυρού
Την περασμένη χρονιά ιδρύθηκε το Μηχανοκίνητο Αθλητικό Σωματείο Αλμυρού το οποίο πριν λίγες ημέρες, προχώρησε σε εκλογές και εξέλεξε το νέο του διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Aνάργυρος Νικολαΐδης και τα υπόλοιπα μέλη είναι οι: Δημήτριος Ταμπαξής-αντιπρόεδρος, Μιχαέλα Καλλιώρα-γραμματέας, Βασίλειος Σκόρας-ταμίας και μέλη οι Χασάπης Νικόλαος, Αυγουλάς Αντώνιος, Ντούκας Αθανάσιος.

Οι σκοποί του σωματείου, όπως περιγράφονται στο καταστατικό του, είναι: η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες, η ανάπτυξη και καλλιέργεια διαφόρων μορφών του μηχανοκίνητου αθλητισμού με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία και με τη διοργάνωση αγώνων, η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων μηχανοκίνητων οχημάτων, η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης κι αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση και συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και οδικής συμπεριφοράς.

Ο Αργύρης Νικολαΐδης μιλώντας στο «Λαό» ανέφερε: «Από πέρυσι είχαμε δημιουργήσει το δικό μας σύλλογο στον Αλμυρό αλλά λόγω κορωνοϊού σταμάτησε κάπως η δράση μας. Πλέον είμαστε ενεργοί. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, έχουμε προχωρήσει σε όλη τη διαδικασία για να  λάβουμε την αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και προχωράμε ώστε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας αθλητές. Τον Απρίλιο του 2019, ως μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ, συμβάλαμε στη διοργάνωση αγώνα Scramble στη Σούρπη για το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο σύλλογός μας είναι ανοικτός για να αγκαλιάσει κάθε έναν που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εμάς για το μότο κρος και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ασχολούμαστε πάνω από είκοσι χρόνια, έχουμε διακρίσεις σε αγώνες και θεωρούμε ότι το μότο κρος έχει μεγάλη άνοδο στην περιοχή του Αλμυρού. Θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη εφόσον υπήρχε μία πίστα επίσημη που θα πληρούσε τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας. Έτσι, θα μπορούσαμε να βγάλουμε αθλητές στο μηχανοκίνητο αθλητισμό της μοτοσυκλέτας και να φιλοξενήσουμε αγώνες. Θα ήταν κάτι πρωτοποριακό αν αναλογιστούμε ότι στη Μαγνησία δεν υπάρχει μία οργανωμένη πίστα».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.