• 14 Απριλίου, 2021

Ζ. Μακρή: Δωρεά ουσίας και αλληλεγγύης για το ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Ζ. Μακρή: Δωρεά ουσίας και αλληλεγγύης για το ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, παρευρέθηκε στην παράδοση των πέντε σύγχρονων, ηλεκτρικών ειδικών ερπυστριοφόρων  καρεκλών μεταφοράς ασθενών, αξίας 10.000 ευρώ, στο ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας που, μετά από παρέμβασή της, δωρίσθηκαν από την εταιρία Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε., στη μνήμη του εκλιπόντος συνεταίρου κ. Γιώργου Αλέγρου.

Η κ. Μακρή, μετέφερε, το αίτημα στην γνωστή για την επιτυχημένη επιχειρηματική δράση της, εταιρία «Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε.», η οποία διά της διοικήσεώς της, άμεσα και με αξιέπαινη αντίδραση, προχώρησε στην υλοποίησή του πολύ σημαντικού και ουσιαστικού αιτήματος του ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας, για την προμήθεια πέντε σύγχρονων ηλεκτρικών ερπυστριοφόρων καρεκλών, για την ασφαλή μεταφορά ασθενών με κινητικά προβλήματα στην ανάβαση αλλά και την κατάβαση από σκάλες.

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας, κ. Δαρειώτη, αρκετές φορές κατά τη μεταφορά ασθενών από διαμερίσματα όπου δεν υπάρχει ανελκυστήρας ή σε περιοχές με κακό ή δύσκολο οδόστρωμα, είναι εξαιρετικά πιθανό, κατά τη μεταφορά των ασθενών, να υπάρξουν μικροτραυματισμοί ή και σοβαρές κακώσεις, με συνακόλουθη επιβάρυνση τόσο των ασθενών όσο και των διασωστών.

Με την προμήθεια των συγκεκριμένων πέντε ειδικών καρεκλών, που θα εξοπλίσουν και ισάριθμα ασθενοφόρα, εξαλείφεται αυτομάτως, ο κίνδυνος, των προαναφερόμενων μικροτραυματισμών και οι μεταφερόμενοι ασθενείς, μπορούν, πλέον, με ταχύτητα και ασφάλεια να διακομίζονται στις δομές υγείας από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Δαρειώτης ευχαρίστησε θερμά την υφυπουργό για την άμεση ανταπόκριση και προώθηση του αιτήματος, ενώ δήλωσε εκ μέρους όλων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας, την ευγνωμοσύνη του προς την δωρήτρια εταιρία για την πραγματικά συγκινητική και αλληλέγγυα πράξη της δωρεάς της. Η κ. Μακρή, από την πλευρά της αφού εξήρε για ακόμη μία φορά την πολύτιμη και ουσιαστική δράση των διασωστών του ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας, δήλωσε, πως θα είναι πάντα αρωγός και σύμμαχος των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων ενώ για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε θερμά την διοίκηση της Κτηνοτροφικής Μαγνησίας Α.Ε. τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η παρούσα πράξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».


Σχετικά Άρθρα

Ζέττα Μακρή: “Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια πρωτοφανή νίκη!”

Ζέττα Μακρή: “Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια πρωτοφανή νίκη!”

“Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια πρωτοφανή νίκη! Αυτή η νίκη ανήκει σε όλες τις Ελληνίδες και…
Ο Βόλος μίλησε και ψήφισε στην πανηγυρική προεκλογική συγκέντρωση της Ζέττας Μακρή!

Ο Βόλος μίλησε και ψήφισε στην πανηγυρική προεκλογική συγκέντρωση της Ζέττας Μακρή!

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε την…
Ζ. Μακρή: “Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόλου ο ιατρικός εξοπλισμός δωρεάς Πανταζή”

Ζ. Μακρή: “Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόλου ο ιατρικός εξοπλισμός δωρεάς Πανταζή”

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή, παρουσία της…