«Το TikTok είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα η οποία βοήθησε τα παιδιά να διατηρήσουν επαφή με τους φίλους τους κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς. Ωστόσο, πίσω από τα διασκεδαστικά τραγούδια, τις προκλήσεις χορού, βρίσκεται κάτι πιο σκοτεινό».

Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις ΟΣΔΕ για ένταξη στους Νέου Αγρότες

Δεκτοί θα γίνονται στο Μέτρο των Νέων Αγροτών οι υποψήφιοι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση ΟΣΔΕ το 2020, ανεξαρτήτως αν εκείνη την περίοδο δήλωσαν εκμετάλλευση με Τυπική Απόδοση άνω των 12.000 ευρώ, σύμφωνα με διευκρινιστική απάντηση που έδωσαν οι διαχειριστικές αρχές.

Έρχεται η Πρόσκληση για Εξισωτική Αποζημίωση 2021, τι θα περιλαμβάνει

Το ΥπΑΑΤ ανακοινώνει ότι αναμένεται να προκυρηχθεί το Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», του ΠΑΑ 2014-2020, για το έτος 2021.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι που πληρούν τα κριτήρια επιλέξιμότητας καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης/πληρωμής στο πλαίσιο των Υποµέτρων 13.1, 13.2 και 13.3 του Μέτρου 13 για το έτος 2021, μέσω της εφαρμογής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) έτους 2021 του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού – Τι και πότε “ανοίγει”

Στις 5/5 ορίστηκαν τα εξ αναβολής ματς ΓΣΑ και Δήμητρας

Κοινές δράσεις “Πρότασης Ζωής” με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ο Αλμυρός στο πρόγραμμα των rapid test του συνεργείου της Αντιπεριφέρειας και αυτή την εβδομάδα

Ζ. Μακρή: 10 Νέα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Μαγνησίας από τις 5 Μάϊου

4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού-Πρόγραμμα Erasmus στον καιρό της πανδημίας

Να εργαστούμε και να παλέψουμε για το «εμείς» που θα διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα… – του Γιώργου Τσιντσίνη – Δελτίο Θυέλλης