Επιστολή Χρ. Καραζούπη για τη λειτουργία της παιδικής χαράς του Αγ. Δημητρίου


Δημοσιεύουμε την επιστολή του αναγνώστη μας κ. Χρ. Καραζούπη σχετικά με τη λειτουργία τη παιδικής χαράς του Αγ. Δημητρίου:

Εκεί που είμασταν χαρούμενοι γιατί επιτέλους στήνονται παιδικές χαρές, όπως αυτή του Αγ. Δημητρίου, στην οποία έχουν μεγαλώσει γενεές και γενεές παιδιών… βλέπουμε τη ταμπέλα με τις ώρες λειτουργίας, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, εκτός των ωρών κοινής ησυχίας και αναρωτιόμαστε…. Δεδομένου ότι ο ήλιος στη μεγαλύτερη μέρα τον Αύγουστο δύει στις 19:52, πρέπει οι γονείς με τα παιδιά τους να επισκεφθούν τη παιδικά χαρά στο διάστημα 17:30-19:50!!!

Η πρόσβαση στα παιδιά του  1ου και 4ου Δημ. Σχολείου δεν υπάρχει! Το γκρέμισμα του αντιπαιδαγωγικού και αντιαισθητικού φράχτη «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ» δεν έγινε. Η απάντηση στο ερώτημα για τα 60 ηλεκτρικά φανάρια!!!!! γύρω-γύρω στη περίφραξη του Αγ. Δημητρίου, αλλά και το ίδιο το ρεύμα της εκκλησίας, ποιος τα πληρώνει;

Όπως και στο ερώτημα ποιος και γιατί κλείνουν οι πόρτες όλου του τετραγώνου της εκκλησίας το οποίο είναι δημοτικός χώρος (γι’ αυτό άλλωστε ο δήμος κατασκεύασε τη παιδική χαρά …. και όχι η εκκλησία) στις 21:00 αποκλείοντας έτσι τη πρόσβαση στους δημότες σε ένα ολόκληρο τετράγωνο!!! δεν δόθηκε…

Επειδή πιστεύουμε ότι πάλι δεν θα πάρουμε απαντήσεις, θα ακολουθήσουμε σίγουρα τη νομική οδό, μόνο εκεί βρίσκει το δίκιο του ο πολίτης….

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.