Ανακοίνωση ΓΣΑ για τη διαιτησία: “Δεν πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός”


Η διαιτησία του χθεσινού αγώνα και το καθαρό γκολ του Κοντοβά που ακυρώθηκε στο ντέρμπι της περιοχής μας …ακόμη συζητιέται από κάθε φίλαθλο. Σήμερα, η διοίκηση του ΓΣΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας, η οποία έχει ως εξής:

Την Κυριακή 16/5/2021 πραγματοποιήθηκε στην Ευξεινούπολη το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στην Δήμητρα Ευξεινούπολης και την ομάδα μας τον Γ.Σ.Αλμυρού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας.
Και ενώ θα έπρεπε να είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί απολαύσαμε ένα δυνατό και όμορφο τοπικό ντέρμπυ σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες αλλά και να επευφημήσουμε την ώριμη συμπεριφορά τόσο των δύο διοικήσεων αλλά και των φίλων και των δύο ομάδων είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε στο διαιτητικό τρίο από της ΕΠΣ Φθιώτιδος που διεύθυνε τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα αλλά ήθελαν αυτοί με τη συμπεριφορά τους να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και έγινε ακυρώνοντας ένα ομολογουμένως πεντακάθαρο γκολ της ομάδος μας χωρίς ακόμα να έχουμε καταλάβει το λόγο.
Στην Ευξεινούπολη γίναμε μάρτυρες ακόμα μία φορά μίας κατάστασης που τείνει να γίνει συνήθεια, πάντα εις βάρος του Γ.Σ.Αλμυρού. Κι άλλες φορές στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε τις αφορμές να αναφερθούμε για διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, αλλά δεν το κάναμε. Δεν μας αρέσουν οι φωνές και οι άναρθρες κραυγές, δεν θέλουμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Προφανώς αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία. Η σιωπή, όμως, δεν είναι αδυναμία. Το ότι δεν μιλάμε, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε. Και μαζί με εμάς, βλέπει και ο κόσμος. Ο Γ.Σ.Αλμυρού είναι ένα ιστορικό σωματείο. Κουβαλάει χρόνια ιστορίας και δεν ζητά σεβασμό, ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ. Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια. Δεν πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός. Είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία.»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.