Διαμαρτυρία Χρ. Μπουκώρου στον ΕΛΓΑ: Ζητάει συμπληρωματικές δηλώσεις από τον παγετό και για τη ΜαγνησίαΣε επικοινωνία που είχε, με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Δούκα, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ζητάει να δοθεί και στους αγρότες της Μαγνησίας η ευκαιρία να καταθέσουν συμπληρωματικές δηλώσεις ζημιών που προκλήθηκαν στα σιτηρά από τον παγετό του Μαρτίου.

Αυτές τις ημέρες, ο ΕΛΓΑ δέχεται συμπληρωματικές δηλώσεις από αγρότες – σιτοπαραγωγούς των ευρύτερων περιοχών Λάρισας και Φαρσάλων. Ο βουλευτής Μαγνησίας ζήτησε να ισχύσει το ίδιο και για τους αγρότες της Μαγνησίας και κυρίως για τους σιτοπαραγωγούς των περιοχών του Βελεστίνου και του Αλμυρού.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Δούκας τόνισε ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα, αφού προς το παρόν η αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ εισηγήθηκε αρνητικά για τη Μαγνησία.

Ο βουλευτής Μαγνησίας αντέτεινε ότι τόσο σε περιοδείες του όσο και σε περιοδείες άλλων βουλευτών της Μαγνησίας, τα αιτήματα των αγροτών για το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν μαζικά. «Σε κάθε περίπτωση, ας δοθεί η δυνατότητα υποβολής συμπληρωματικών δηλώσεων για ζημιές στα σιτηρά από τον παγετό του Μαρτίου και στους παραγωγούς της Μαγνησίας, ας γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και αν δεν υπάρχουν ζημιές δεν θα καταβληθούν οι  αποζημιώσεις» υπογράμμισε ο βουλευτής Μαγνησίας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.