Γαύριανη: Καταδίωξη και σύλληψη κλέφτη – Στα ίχνη των δυο συνεργών το Α.Τ. ΑλμυρούΕργοστάσιο συσκευασίας ελαιών στη Γαύριανη επιχείρησαν να κλέψουν τρεις αθίγγανοι το βράδυ της Πέμπτης.

Το σχέδιο ήταν να μείνει ο ένας στο αυτοκίνητο, ως τσιλιαδόρος, όταν οι άλλοι δυο πήδηξαν τον μαντρότοιχο, με σκοπό να διαρρήξουν και να κλέψουν από την επιχείρηση. Για κακή τους τύχη, πέρασε από το σημείο συγγενής του ιδιοκτήτη, ο οποίος κατάλαβε τις ενέργειές τους και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δυο βρήκαν διαφυγή στα χωράφια πίσω από το εργοστάσιο, ενώ ο τσιλιαδόρος, έφυγε με το αυτοκίνητο αφήνοντας τους συνεργούς του πίσω.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο τσιλιαδόρο και από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες είναι στα ίχνη και των άλλων συνεργών. Φαίνεται πως οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε: «Συνελήφθη, χθες (20-05-2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας ημεδαπός, διότι, μετέβη σε επιχείρηση από κοινού με δύο συνεργούς του που αναζητούνται, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε κατά το χρόνο που εκείνοι υπερπήδησαν την περίφραξη με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.