Με τη βοήθεια χορηγών ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας ολοκληρώνει το ξωκλήσι του


Συνέχεια δράσεων και εργασιών για το Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας, αυτή τη φορά για την ολοκλήρωση εργασιών στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Εφραίμ.

Οι εργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα θα αφορούν κυρίως νέες αγιογραφίες των προστατών της Ευξεινούπολης. Μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει αγιογραφίες στο εξωτερικό χώρο του Ναού. Έτσι τώρα πλέον ο προσκυνητής που δεν θα είναι από την περιοχή, θα ξέρει σε ποιον είναι αφιερωμένη η εκκλησία.

Η στήριξη του Συλλόγου από χορηγούς, είναι απαραίτητη, καθώς τα έξοδα είναι πολλά, αλλά και ο σκοπός Ιερός, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες των προγόνων μας και στη νέα γενιά.

Για τις χορηγίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο Αντρέα Τσερκετζίδη στο 6948572782, με την υπεύθυνη μουσείου Ανατολικής Ρωμυλίας Ιωάννα Μπατσκίνη-Κωτούλα 6986756768 και τον με ταμία του Συλλόγου Μιχάλη Ανδρωνά 6976115053.

Σε επικοινωνία μας τα μέλη του Δ.Σ. απευθύνονται στους φορείς της τοπικής κοινωνίας και δηλώνουν: Ευελπιστούμε με τις προσφορές μας να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις Αγιογραφίες μέχρι τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας, στις 21 Ιουνίου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.