Τέσσερα μετάλλια για τους αθλητές του ΓΣΑ!


Στη Λάρισα και συγκεκριμένα το στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29 Μαΐου οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας Κ18 ετών στους οποίους ο ΓΣΑ έλαβε μέρος με πέντε αθλητές.

Η Θεοδώρα Καλομοίρη ήταν πρώτη στον ακοντισμό με 30,14 (κορυφαία ατομική επίδοση) ρίχνοντας το ακόντιο περίπου ενάμιση μέτρο μακρύτερα από τη δεύτερη στην κατάταξη, ενώ η ίδια αθλήτρια συμμετείχε επίσης στα 100 μέτρα δρόμου. Η Μαρία Πατσέα ήταν τέταρτη στα 400 μέτρα με επίδοση 74.03, η Ελένη Μπιντέλα πέμπτη στο άλμα σε ύψος με 1,35μ. και δέκατη έκτη στο άλμα εις μήκος με 4,41μ.

Όσον αφορά στα αγόρια, ο Δημοσθένης Τσιρογιάννης πρώτευσε στο άλμα εις μήκος με 6,45 (κορυφαία ατομική επίδοση), πηδώντας δεκαοκτώ εκατοστά παραπάνω από τον δεύτερο αθλητή και ήταν δεύτερος στο άλμα εις τριπλούν με 12,62 μέτρα. Επίσης ο Σταύρος Κοντοβάς με 1,65 κατετάγη δεύτερος στο άλμα εις ύψος.

Εξαιρετική λοιπόν η παρουσία των αθλητών του ΓΣΑ στο διασυλλογικό Κ18 όπου αγωνίστηκαν με τη συνοδεία των προπονητριών τους Χάιδως Καραπτσιάς και Νικολέτας Βελάνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω κατηγορία διεξήχθη σε 18 ομίλους, ενώ οι Τσιρογιάνης, Καλομοίρη έχουν πιάσει τα όρια για το πανελλήνιο . Οι διασυλλογικοί σε τρεις κατηγορίες, Κ16, Κ18, Ανδρών-Γυναικών, ολοκληρώθηκαν και πλέον οι αθλητές του στίβου δίνουν ραντεβού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο από τη μεγάλη κατηγορία.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.