Νεκρολογία στον Παυλίδη Χαράλαμπο


Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας  η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσουμε για πάντα τον άνθρωπο που μας μεγάλωσε και στάθηκε δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες.

Ο πόνος είναι μεγάλος και οι ώρες που περνάνε ακόμα πιο δύσκολες εξαιτίας της απουσίας του. Αυτό που μένει όμως είναι μια ανάμνηση όλων εκείνων που περάσαμε μαζί.

 Ήταν οι στιγμές εκείνες που καθόμασταν δίπλα ο ένας στον άλλο και συζητούσαμε για τα καθημερινά θέματα, για θέματα του σχολείου, για θέματα επαγγελματικά, για  τον γάμο και για τα εγγόνια.

Πάντα ήσουν εκεί να με στηρίξεις για κάθε μου απόφαση και για κάθε μου πράξη.  Ήσουν το στήριγμά μου. Πάντα προσπαθούσες να είσαι δίκαιος με όλους και καλός. Εργάστηκες πολύ στη ζωή σου και κουράστηκες για να μας προσφέρεις τα πάντα. Φρόντιζες την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.

Μας δίδαξες αρχές και μας έκανες άξιους ανθρώπους. Ήσουν πολύ καλός πατέρας, μα ακόμα καλύτερος παππούς…

Πατέρα, έφυγες νωρίς για πάντα από κοντά μας και δεν προλάβαμε να σου πούμε ένα «Ευχαριστώ» για όλα. Η απουσία σου είναι αισθητή και ο πόνος μεγάλος. Λείπεις από κοντά μας, αλλά η σκέψη σου θα  μένει για ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας και η μορφή σου θα απαλύνει το κενό που μας άφησες! Θα είσαι για ΠΑΝΤΑ εδώ!

Ο γιος σου Κυριάκος!

Στον πατέρα και παππού μας!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.