Δεληζήσης: «Η σημερινή ιστορική επιτυχία είναι η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη!»


Έναν μικρό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία της εξασφάλισης της παραμονής έκανε ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Τάσος Δεληζήσης λέγοντας ότι η ομάδα έκανε κάτι που φαίνονταν ακατόρθωτο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η ομάδα μας κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, όχι απλά να παραμείνει, αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και την κατάκτηση της 6ης θέσης στον Όμιλό της, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ελέω της πανδημίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό τιμ, στους φίλους και υποστηριχτές της ΑΕ Δήμητρας, σε όλα τα μέλη του ΔΣ, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που αρχικά μπορεί να φάνταζε ακατόρθωτο.
Η ομάδα μας μετά τις συνεχείς ανόδους γράφει και πάλι ιστορία, αφού μετά την ιστορική επίσης περσινή άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, φέτος όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την άξια κατάκτηση της 6ης θέσης και της παραμονής στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Δεν ξεχνούμε ποτέ όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών κατηγοριών και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές στην Ευξεινούπολη.
Η σημερινή ιστορική επιτυχία της ΑΕ Δήμητρα είναι η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη!»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.