Δήλωση του Παναγιώτη Κοντοβά …με πολλούς αποδέκτες


Ένας παίκτης του οποίου η αξία δεν αμφισβητείται, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του επί σειρά ετών σε όποιον σύλλογο κι αν αγωνίστηκε, που αγάπησε τον ΓΣΑ παίζοντας σε περιόδους επιτυχιών, ο Παναγιώτης Κοντοβάς, εκ των αρχηγών του συλλόγου, θέλησε με δήλωσή του να τοποθετηθεί στο φινάλε της σεζόν για διάφορα ζητήματα και …κακές γλώσσες που ακούστηκαν.

Η δήλωση του Παναγιώτη Κοντοβά στο “Λαό”: Είναι γεγονός κι αυτό δεν αλλάζει ότι η ομάδα μας υποβιβάστηκε στο φετινό …μισό πρωτάθλημα που κάποιοι θεώρησαν σωστό ότι έπρεπε να γίνει έτσι. Με πολλές δυσκολίες από την αρχή, στήθηκε ο ΓΣΑ, με τον Δήμο Περπερίδη να βγαίνει μπροστά αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Η ομάδα μας ήταν καθαρή ως το τέλος και υποβιβάστηκε αγωνιστικά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα μιλούσαμε διαφορετικά εάν αγωνιζόμασταν και τους δύο γύρους. Ξεκινήσαμε με επτά παίκτες στην προπόνηση και στην τελευταία είχαμε 25, γεγονός που αποδεικνύει ότι προσπάθησαν πάρα πολύ διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές.

Δυστυχώς ο χρόνος στο μισό πρωτάθλημα δεν ήταν αρκετός. Παίξαμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και στο γήπεδό μας με τις ομάδες που ήταν φαβορί για την πρώτη θέση. Ο ΓΣΑ είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα  και δεκάδες τίτλους και σίγουρα θα βρει τον δρόμο του και θα πάει εκεί όπου ανήκει. Πάντα έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, το έχω συναντήσει πολλές φορές και μιλάω με την εμπειρία 25 ετών στο χώρο. Αργά ή γρήγορα, η κάθε ομάδα καταλήγει εκεί που της ανήκει.

Ας γίνει αυτό που επιθυμούν όλοι στον Αλμυρό επιτέλους! Ισχυροί άνθρωποι του Αλμυρού να ενωθούν και να φθάσουν το σύλλογο εκεί που πρέπει, εκεί που του αρμόζει και όχι να περιμένουν κάποιον από αλλού. Έχετε τόση δύναμη κύριοι για τον χώρο του ποδοσφαίρου, που ίσως δεν την φαντάζεστε. Ο ΓΣΑ με μια ισχυρή διοίκηση μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις εθνικές κατηγορίες.

Ακούω τις δύο τελευταίες ημέρες ότι χάθηκε το πέναλτι και πέσαμε κατηγορία. Έτυχε να ήμουν εγώ στη θέση του παίκτη που το εκτέλεσε. Απλώς θέλω να υπενθυμίσω προς κάθε κακόβουλο, ότι με τα πολλά γκολ του Κοντοβά ο σύλλογος έπαιρνε συνεχόμενα πρωταθλήματα, κύπελλα, ανόδους στη Γ’ Εθνική. Εγώ ήμουν παρών όταν πολλοί από εσάς που κρίνετε, λείπατε. Ήμουν παρών στις χαρές αλλά και στις λύπες, αρχηγός που τον επέλεξαν όλες οι διοικήσεις για να κρατάει τα αποδυτήρια όταν εσείς δεν ήσασταν στην ομάδα. Έχω μάθει να παλεύω για αυτόν τον σύλλογο κι αυτό δεν θα το αλλάξει κανείς από εσάς.

Με λυπεί πραγματικά που κάποιοι κρίνουν ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει. Ένα ακόμη πρωτάκουστο που συνέβη στο σύλλογο ότι άνθρωποι που έπαιξαν ποδόσφαιρο χρόνια στην ομάδα και ακόμα χειρότερα, πρόεδροι που πέρασαν από τον ΓΣΑ, βρέθηκαν ξαφνικά απέναντί του και υποστήριζαν άλλες ομάδες. Όλο αυτό γιατί; Επειδή ήταν πρόεδρος κάποιος που δεν συμπαθούσαν; Κύριοι, η ομάδα δεν είναι ο πρόεδρος, δεν είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά η ομάδα είναι ιδέα και αγάπη για τον τόπο. Σας λυπάμαι πραγματικά…

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί όταν πάλι όλοι εσείς θα λείπετε, γιατί πραγματικά αγαπήσαμε τον ΓΣΑ όσο πολλοί από εσάς. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο-διοίκηση για αυτά που μας προσέφερε. Δύο άτομα ήταν εξάλλου, δεν τα ξέρετε σωστά, οπότε μην κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε. Τέλος θα ήθελα για ακόμη μία φορά να απευθύνω τις ευχές μου για καλή ανάρρωση στον αδερφό και ηγέτη Αργύρη Κυριάκο, να δώσω συγχαρητήρια στην Δήμητρα για την παραμονή της και στον Διαγόρα για την πρώτη θέση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.