Δυο συλλήψεις στην Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων


Σε δυο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ/ΥΑ και του Τμήματος Βόλου, μια για κατοχή ναρκωτικών και μια για πρόκληση ατυχήματος, μετά την κατανάλωση αλκόολ. Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τα δυο συμβάντα:

Την 20:35 ώρα της 07.06.2021 στην Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων (ύψος Μικροθηβών-παράπλευρη οδός), από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. ΒΟΛΟΥ, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Ισραήλ 28 ετών, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε όχημα και να έχει στην κατοχή του: (α) μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους (1,1) γραμμαρίων και (β) ένα (1) τσιγάρο μίγματος καπνού και ακατέργαστης κάνναβης,  συνολικού μικτού βάρους (0,5) γραμμαρίων. Δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Βόλου. Προαναφερθείσες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

Την 02:40 ώρα της 08.06.2021 στην Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων (ύψος Μικροθηβών-παράπλευρη οδός), από Αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη ημεδαπή 21 ετών, διότι κατελήφθη συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών (πρόσκρουση σε σταθερό σημείο) από το οποίο προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα, στερούμενη της απαιτούμενης κατά νόμο αδείας ικανότητας οδηγήσεως, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος, καθόσον όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης, βρίσκονταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,03 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την Α’ μέτρηση και 0,96 mg/lt κατά την Β’ μέτρηση. Δράστιδα θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Τ. Βόλου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.