ΕΕΕΕΚ: “Τα σπάει” ο χορευτικός αποχαιρετισμός σε απομίμηση της Μάντισσας της Μαρίνας Σάττι (video)


Το μεράκι των εκπαιδευτικών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης έκανε ακόμα ένα θαύμα εξωστρέφειας για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στην κοινωνία του Αλμυρού.

Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου, παιδιά και εκπαιδευτικοί, παρουσίασαν μια χορογραφία σε απομίμηση του βίντεο-κλιπ “Μάντισσα” της Μαρίνας Σάττι, στους δρόμους της σχολικής γειτονιάς του Αλμυρού. Οι χορευτές πέρασαν μπροστά από τα γειτονικά σχολεία του 1ου Γυμνασίου, του 1ου Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ, αποχαιρετώντας τα παιδιά για το καλοκαίρι, με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Άξια συγχαρητηρίων είναι τα πέντε παιδιά του ΕΠΑΛ Αλμυρού, που ζήτησαν να συμμετάσχουν στη δράση, να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν στην καλή έκβαση του εγχειρήματος. Η διευθύντρια του σχολείου κα Άννα Μπουκόρου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποδοχή της δράσης από τους μαθητές των σχολείων, οι οποίοι ενθάρρυναν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου στο πέρασμά τους. Η …χορογράφος, γυμνάστρια του σχολείου κα Βάσω Χουλιαρά ανέλαβε την εκπαίδευση για τη δράση.

Απολαύστε στο βίντεο τα παιδιά και χαρίστε τους όλα τα like του κόσμου, γιατί το διεκδίκησε η σχολική τους κοινότητα και το αξίζουν!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.