Άρωμα Α’ Εθνικής στον Αλμυρό: “κλείστηκε” φιλικό Παλαιμάχων ΓΣΑ-ΑΕΚ!!!


Άρωμα Α΄ Εθνικής στο στάδιο του Αλμυρού για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συγκρατήστε την ημερομηνία: 19 Ιουνίου στις 18:00. Οι Παλαίμαχοι και φίλοι του ΓΣΑ θα αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ.

Πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση. Δεν έρχονται άλλωστε κάθε μέρα στα μέρη μας παίκτες που πανηγύρισαν πρωταθλήματα, έπαιξαν στην εθνική μας ομάδα, έγραψαν ιστορία! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη μνήμη του Γιώργου Νανά. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό από τους διοργανωτές που είναι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΣ Αλμυρού. Επίσης, θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των Γιώργου Νανά, Γιώργου Παπαϊωάννου και Χρήστου Γκάτση οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο εξάμηνο (ο τελευταίος υπήρξε αθλητής του μπάσκετ) και μάλιστα, κατά σύμπτωση ήταν φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Με την ομάδα της Ένωσης, θα έρθουν στον Αλμυρό σπουδαία ονόματα. Όπως πληροφορηθήκαμε, μεταξύ αυτών θα είναι ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Στέλιος Σεραφίδης, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο Μιχάλης Σιμαγδαλάς, ο Βάιος Καραγιάννης, ο Γιώργος Αγορογιάννης. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των παικτών που δήλωσαν συμμετοχή στο φιλικό του επόμενου Σαββάτου καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσταλεί η πλήρης λίστα της σύνθεσης της ΑΕΚ.

Οι Παλαίμαχοι του ΓΣ Αλμυρού, που θα έχουν μαζί τους και φίλους του συλλόγου, καλούν τον κόσμο να ανταποκριθεί σε αυτό το φιλικό μνήμης, να προμηθευτεί τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στην εβδομάδα και θα διατίθενται από τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων, αφενός συνδράμοντας στον καλό σκοπό της διεξαγωγής του αγώνα αφετέρου ενισχύοντας την επιτυχία της διοργάνωσης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.