“Θωράκισε” τη ρακέτα με Φώτη Τάσσο ο ΓΣΑ!


Ύψος και -κυρίως- όγκο μέσα στη ρακέτα πρόσθεσε ο ΓΣΑ με την απόκτηση του Φώτη Τάσσου!!!Ο έμπειρος Βολιώτης σέντερ, ο οποίος την τελευταία τριετία έπαιξε στη Νίκη Βόλου, είναι γνώριμος τόσο στον προπονητή Παναγιώτη Νάνη όσο και στο φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας.

Διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, με έφεση στα ριμπάουντ και σίγουρα, είναι ένας παίκτης που έλειπε από το κυανόλευκο ρόστερ! Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή του ΓΣΑ το φετινό καλοκαίρι -και τι μεταγραφή!- από το πάνω ράφι για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τάσος έχει αγωνιστεί σε Ανάληψη (2011-12, Α1 ΕΣΚΑΘ), Μεταμόρφωση (2012-2013, Β Εθνική), Νίκη Βόλου (2013 έως 2016, Β’-Γ’ Εθνική, Α1 ΕΣΚΑΘ), Αγρίνιο (2016-2018, Β Εθνική), Νίκη Βόλου (2018 έως 2021, Β’-Γ’ Εθνική).

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, μεταξύ των άλλων, αναφέρονται: Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ήδη αξιόμαχη ομάδα της πόλης του Αλμυρού. Ο 33χρονος Βολιώτης Center με ύψος 2.00m πρόκειται να προσδώσει δύναμη μέσα στην Αλμυριώτικη ρακέτα καθώς με την μαχητικότητα του αλλά και την εμπειρία του από Εθνικές Κατηγορίες αποτελεί σίγουρα μια υπολογίσιμη μονάδα για κάθε αντίπαλο. Η μπασκετική οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού (παίχτες, προπονητές και Δ.Ε.) καλωσορίζει τον Φώτη στην ομάδα και του εύχεται Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.