Τέταρτος στο Βαλκανικό Κ20 ο Καραλής!


Έφθασε πολύ κοντά αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Βαλκανικού πρωταθλήματος Κ20 ετών ο Σπύρος Καραλής. Με επίδοση 14,90 κατετάγη τέταρτος στο αγώνισμα του άλματος εις τριπλούν που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για την καλύτερη φετινή του επίδοση, δεν στάθηκε όμως αρκετή για να του χαρίσει ένα μετάλλιο καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Μην ξεχνάμε ότι στην ουσία ήταν ο πρώτος διεθνής αγώνας του Σπύρου μετά  την ελληνοκυπριακή συνάντηση στην οποία συμμετείχε πρόπερσι στον Βόλο.

Και βεβαίως να αναφέρουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο 18χρονος αθλητής από το Αϊδίνι, ο οποίος προπονείται με τον Αποστόλη Καθηνιώτη, διέκοψε τις προπονήσεις του, σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν, λόγω καραντίνας, ενώ από τον πρόσφατο αγώνα στην Πάτρα αποκόμισε τραυματισμό στη μέση.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, η επίδοση χαρακτηρίζεται πολύ καλή, εξαιρετική και οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Σπύρο που εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα και την εθνική μας ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Πλέον, επιστρέφει αύριο με την υπόλοιπη αποστολή και επικεντρώνεται στο πανελλήνιο Κ20 που είναι σε τρεις εβδομάδες, εκεί όπου θα προσπαθήσει να πιάσει τα όρια για το Ευρωπαϊκό και οι επιδόσεις του, τόσο στο μήκος όσο και στο τριπλούν, είναι τέτοιες που αφήνουν …υποσχέσεις για να το πετύχει!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.