Φινάλε σε μια ιστορική σεζόν με δείπνο για την οικογένεια της Δήμητρας / φωτογραφίες


Μπορεί το αγωνιστικό φινάλε της σεζόν 2020-21 να γράφτηκε πριν εννιά ημέρες, αλλά για τη μεγάλη οικογένεια της Δήμητρας Ευξεινούπολης ο αποχαιρετισμός σ’ αυτή την …περίεργη, αλλά άκρως πετυχημένη όπως εξελίχθηκε με την παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, χρονιά, έγινε το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουνίου.

Η διοίκηση δεξιώθηκε στο “Αρχοντικό” στο Κουρί τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς, τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση με πολύ φαγητό και κουβέντα απ’ όλους περί ανέμων και υδάτων… για θέματα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος Τάσος Δεληζήσης ευχαρίστησε όλους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κι έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει ευχαριστίες προς τις συζύγους των παικτών και των παραγόντων (!!!), μεταξύ των οποίων και της δικής του Βάγιας…
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς ευχαρίστησε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, Νίκο Βούλγαρη και Γιώργο Τσάτσο, τους Γιώργο Λιάκο και Βασίλη Καραμπάση με τους οποίους μιλούσε με τις ώρες καθημερινά όπως είπε χαρακτηριστικά, τη διοίκηση φυσικά και τους παίκτες, ενώ έκανε μνεία στη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι φίλαθλοι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης, με τη σημείωση ότι ο “Λαός” που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Ιουνίου θα φιλοξενήσει το αφιέρωμά μας στη φετινή πορεία της Δήμητρας με στατιστικά και φωτογραφίες.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.