Πέντε αγώνες για τις Κορασίδες του ΓΣΑ


Πέρασαν παραπάνω από επτά μήνες από τις 25 Οκτωβρίου όταν η ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑ έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι και σε λίγες ημέρες θα έχει ξανά επίσημη αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα Κ18 ετών, κατηγορία Α1 Θεσσαλίας!

Το πρωτάθλημα αρχίζει από την αρχή, μόνο με τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και είναι έξι. Η συμμετοχή την τελευταία στιγμή της Δεσκάτης Γρεβενών σημαίνει ότι από τον όμιλο η πρώτη ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ενώ -κι εδώ είναι η αλλαγή- η δεύτερη ομάδα θα δώσει αγώνα μπαράζ για την πρόκριση.

Ο ΓΣΑ θα αγωνιστεί στις 19 Ιουνίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Τρικάλων (στις 13:00), στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να οριστεί το εντός έδρας με τη Δεσκάτη, μετά στις 26/6 στη Λάρισα με αντίπαλο τον εκεί τοπικό Φιλαθλητικό, στις 3 Ιουλίου θα υποδεχθεί την ΕΑΛ (στις 19:30) και στις 10 Ιουλίου θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα για ματς με τον Ασκληπιό.

Πέντε αγωνιστικές υποχρεώσεις λοιπόν για τις Κορασίδες του ΓΣΑ, με προπονητή τον Χρήστο Μακρή. Το ευχάριστο για τον Λαμιώτη προπονητή του ΓΣΑ είναι πως μόνο μία κοπέλα δεν συμμετέχει στις προπονήσεις καθώς δίνει πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλες τις αθλήτριες. Σαν να τους έλειψε το βόλεϊ, ξεκουράστηκαν κι επέστρεψαν με μεγάλο ενθουσιασμό στις προπονήσεις –που γίνονται μέρα παρά μέρα- πριν ένα μήνα. Έτσι, μπορεί να είναι λίγοι οι αγώνες, όμως οι Κορασίδες του Αλμυρού θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στο παρκέ, εν μέσω καλοκαιριού, για επίσημα παιχνίδια!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.