Οι βραβεύσεις στο στάδιο Αλμυρού και η συγκινητική στιγμή με τον Αρδίζογλου στην κερκίδα / φωτογραφίες


Στο ημίχρονο του σπουδαίου φιλικού Παλαιμάχων ΓΣΑ-ΑΕΚ έγινε μία σειρά από βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, εκ μέρους των Παλαιμάχων του ΓΣΑ δόθηκαν τιμητικές πλακέτες: στην οικογένεια του Γιώργου Νανά από τον Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, στην οικογένεια του Γιώργου Παπαϊωάννου από τον Δήμαρχο Αλμυρού Ευάγγελο Χατζηκυριάκο και στην οικογένεια του Χρήστου Γκάτση από τον παλιό πρόεδρο του ΓΣΑ Δημήτρη Καλαντζή.

Ο κ. Μπουκώρος μίλησε για τη φιλία του με τον Γιώργο Νανά και θυμήθηκε έναν αγώνα που είχαν παρακολουθήσει μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 5-3 με την Ντιναμό Δρέσδης το 1989, ενώ ο κ. Καλαντζής εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένος κάνοντας αναφορά στον αθλητή του μπάσκετ Χρήστο Γκάτση όταν οργανώθηκε επί προεδρίας του ξανά το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου.

Την τιμητική πλακέτα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ που δέχθηκαν και ήρθαν στον Αλμυρό για τον φιλικό αυτό αγώνα (σε μια δύσκολη εποχή λόγω κορωνοϊού και τριημέρου) παρέδωσε στον Λάμπρο Γεωργιάδη ο σπουδαίος άσος του αλμυριώτικου ποδοσφαίρου Βασίλης Βασιλάκος, ενώ ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ στον Αλμυρό Almyros AEK Club, Κώστας Καναβός βράβευσε τον Στέλιο Σεραφίδη.

Ιδιαίτερα συγκινητική όμως ήταν η στιγμή όταν ο μεγάλος άσος του παρελθόντος, Χρήστος Αρδίζογλου ανέβηκε στην κερκίδα όπου συνάντησε τον πατέρα του Γιώργου Νανά και του παρέδωσε μία φανέλα του Πέτρου Μάνταλου. Στον αδερφό του Χρήστου Γκάτση, οι φιλοξενούμενοι δώρισαν μία φανέλα του Γαλανόπουλου, στα παιδιά του Γιώργου Νανά δόθηκαν επίσης μία υπογεγραμμένη μπάλα και μία φανέλα του φιλικού αγώνα.

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους διοργανωτές που εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και έφεραν εις πέρας τη σπουδαία αυτή διοργάνωση-γιορτή για την πόλη του Αλμυρού που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.