Γεμάτο… το δελτίο συμβάντων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΔρυμώναΓεμάτο ήταν το δελτίο συμβάντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δρυμώνα τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Ιουνίου, το πρωί στις 10:14, οι άνδρες της Πυροσβεστικής ενημερώθηκαν για φωτιά σε όχημα που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του 248ου χλμ, κοντά στις Ράχες. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άνδρες από Δρυμώνα και Στυλίδα. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε έχοντας βγει εγκαίρως από το όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Την ίδια ημέρα στις 11:24, στην τοποθεσία Γιάρμπασι, κάηκαν 40 τετραγ. μέτρα με ξερά χόρτα και κλαδιά, ενώ το απόγευμα στις 16:31 υπήρξε ειδοποίηση για φωτιά πλησίον του Κέντρου Υγείας. Εκεί κάηκαν 5 τετραγ. μέτρα με καλαμιές. Στις δύο αυτές περιπτώσεις, στην κατάσβεση έλαβαν μέρος δύο άνδρες με ένα όχημα.
Τέλος, την Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 10:19, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στο 284ο χλμ της Εθνικής Οδού. Συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης έξι άνδρες με τρία οχήματα, ενώ κάηκαν 100 τετραγ. μέτρα χορτολιβαδικής έκτασης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.