Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για το φετινό παζάρι του ΑλμυρούΦαίνεται πως η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει το φετινό παζάρι στον Αλμυρό, αφού στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή την Τετάρτη 30 Ιουνίου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Τσούτσας έχει συμπεριλάβει στα θέματα τον ορισμό μελών επιτροπής για την επίβλεψη της ομαλής λειτουργίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου και τη μείωση τιμών για παραπήγματα εμποροπανήγυρης 2021 λόγω COVID-19.

Βάσει έμπιστων πληροφοριών, ήδη γίνονται συσκέψεις για τον καλύτερο τρόπο διεξαγωγής του παζαριού και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή της νομοθεσίας για την πραγματοποίησή του. Στα σκαριά είναι και παράλληλη δράση-έκθεση, σε συνεργασία με την Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού.

Τη συνεδρίαση της Τετάρτης θα την προβάλλουμε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από την ιστοσελίδα μας almyros.gr, αλλά και τη σελίδα μας στο facebook, Λαός του Αλμυρού, οπότε και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη συζήτηση για την εμποροπανήγυρη του Αλμυρού, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.