Δύο μετάλλια για τον Σταύρο Κοντοβά του ΓΣΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!!!Μεγάλη, διπλή, επιτυχία για τον νεαρό αθλητή του ΓΣΑ, Σταύρο Κοντοβά! Στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Σάββατο 26/6, κατέκτησε δύο μετάλλια στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16 ετών! Ήταν πρώτος στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,76 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και τρίτος στο άλμα εις τετραπλούν με 14,95. Μάλιστα, στο ύψος που είναι το καλό του αγώνισμα και φέτος μετά την καραντίνα παρουσίασε πολύ μεγάλη βελτίωση, είχε άλμα στο 1,78 που πέρασε το σώμα του πολύ ψηλά αλλά ο πήχης έπεσε την τελευταία στιγμή…
Στους ίδιους αγώνες, η Ελένη Μπιντέλα κατετάγη ενδέκατη στα 200 εμπόδια και η Μαρία Πατσέα είχε άκυρα άλματα στο τετραπλούν. Να αναφερθεί ότι η Μπιντέλα αύριο αγωνίζεται στο άλμα εις ύψος με πολλές πιθανότητες για ένα μετάλλιο αν αναλογιστούμε ότι έχει πάει στους αγώνες αυτούς με μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία από τους διασυλλογικούς.

Από το 2018 είχε να κερδίσει μετάλλιο ο ΓΣΑ στην κατηγορία Κ16 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο και τα δύο κορίτσια για την άξια εκπροσώπηση του συλλόγου καθώς επίσης και στις προπονήτριες και την έφορο του τμήματος στίβου που κρατούν ψηλά τη σημαία με τον δισκοβόλο σε πανελλήνιο επίπεδο και δίνουν συνέχεια στην ιστορική διαδρομή του κλασικού αθλητισμού στον Αλμυρό. Η Χάιδω Καραπτσιά και η Νικολέτα Βελάνη συνόδευσαν τους αθλητές στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.