Φινάλε μιας πετυχημένης συνεργασίας: χώρισαν οι δρόμοι Δήμητρας και Μιχάλη ΑνδρωνάΤο φινάλε μιας πολύ πετυχημένης πορείας γράφτηκε σήμερα καθώς η Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ανδρωνά ύστερα από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Η εξέλιξη θα λέγαμε ότι είχε ίσως προαναγγελθεί από τα όσα δήλωσε ο 39χρονος προπονητής στην εκπομπή μας Λαός Online την Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Δήμητρας: Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και ο Μιχάλης Ανδρωνάς, λύουν την επαγγελματική τους συνεργασία, με κοινή συναίνεση. Ο σύλλογος επιθυμεί να εξάρει τον Ευξεινουπολίτη προπονητή για το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του και να τον ευχαριστήσει θερμά για όσα πέτυχε κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στην ομάδα. Έχοντας αναλάβει τα ηνία από την Β’ τοπική κατηγορία (2017), οδήγησε τη Δήμητρα στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της και επιπλέον κατόρθωσε να επιτύχει την παραμονή της σε αυτή. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας!

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς αφήνει κληρονομιά στην Δήμητρα έναν τίτλο στη Β’ Τοπική (2017-18), μία τρίτη θέση στην Α’ Τοπική (2018-19), έναν τίτλο πρωταθλήματος στην Α’ Τοπική (2019-20) και παραμονή στη Γ’ Εθνική (2020-21). Αυτά ήταν τα επιτεύγματα του Ευξεινουπολίτη τεχνικού κάθε σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, στην πιο πετυχημένη τετραετία στην 62χρονη ιστορία της Δήμητρας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.