Νέα διοίκηση στον συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου – Ένατη θητεία για τον πρόεδρο Γιάννη Κίτσιο  Το Σάββατο 26/6/2021 στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στη Νέα Αγχίαλο διεξήχθησαν με απόλυτη τάξη και παρουσία Νομικού Λειτουργού οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του Εποπτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τον νέο Νόμο 4673/2020 για τους Συνεταιρισμούς και το Καταστατικό του Συνεταιρισμού.

Την Δευτέρα 28/06/2021 στα γραφεία του Συνεταιρισμού πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Την ίδια μέρα στα γραφεία του Συνεταιρισμού πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση του νέου Εποπτικού Συμβουλίου σε σώμα.

Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Ιωάννη Κίτσιο του Λεωνίδα Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Ερρινάκη του Θωμά Αντιπρόεδρο, Μιχαήλ Σπύρου του Δημητρίου  Γραμματέα, Γεώργιο Μπούτλα του Παντελή Ταμία και Μπολιό Δημήτριο του Μιχαήλ, Σπυρίδωνα Σπύρου του Δημητρίου και Χρήστο Τρόμπατζη του Γεωργίου μέλη.

Επιπλέον το νέο Εποπτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Ιωάννη Τζοτζόλα του Σταύρου Πρόεδρο και Γεώργιο Σταντσούρη του Στυλιανού και Δημήτριο Κραβαρίτη του Νικολάου ως  μέλη.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κίτσιος εκλέγεται για ένατη φορά και τιμάται από τα μέλη του Συνεταιρισμού με το αξίωμα του Προέδρου επί τριάντα συναπτά έτη και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά ψήφων.

Αυτό για όσους γνωρίζουν τα του Συνεταιρισμού είναι απόλυτα λογικό διότι όλα αυτά τα χρόνια ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του κατάφεραν να εξυγιάνουν τον Συνεταιρισμό ο οποίος στέκει πλέον καλά οικονομικά, πληρώνοντας κανονικά και έγκαιρα φόρους και όλες τις υποχρεώσεις.

Επιπλέον πραγματοποιεί συνεχώς εκσυγχρονισμούς και επενδύσεις στην κατεύθυνση της παραγωγής ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων. Έχει ανανεώσει όλες τις συσκευασίες των προϊόντων ενώ κυκλοφόρησαν και νέες σειρές προϊόντων με φρέσκες και νεανικές ετικέτες. Στόχος είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές για τον καταναλωτή κι έτσι σε όλους ανεξαιρέτως τους αμπελώνες εφαρμόζεται σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης, ενώ στο ποτοποιείο και το οινοποιείο εφαρμόζονται τα πρότυπα ISO και HACCP πιστοποιημένα από τους LLOYDS London. Επιπλέον οι φυτεύσεις νέων αρωματικών ποικιλιών αμπελιών προσδίδουν στα προϊόντα άριστο αρωματικό χαρακτήρα.

Στα σχέδια τον νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση σε αγορές του εξωτερικού, η κυκλοφορία νέων προϊόντων αλλά και η συνεχής βελτίωση όλων των λειτουργιών.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.