«Πόλεμος» δηλώσεων για τον ΓΣΑΟ Δήμαρχος Αλμυρού ανέφερε ότι συνειδητά δεν βοήθησε την ομάδα – Η απάντηση του Δήμου Περπερίδη

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Δημάρχου Αλμυρού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουνίου, ότι συνειδητά δεν δόθηκαν χρήματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΣΑ.

Ο κ. Καλλές ήταν αυτός που έθεσε το θέμα λέγοντας ότι «η διοίκηση Χατζηκυριάκου καιο κ. Παπακωνσταντίνου κατόρθωσαν ο ΓΣΑ να παίζει στο ερασιτεχνικό με τον Πλάτανο και το Αχίλλειο, ενώ η Ευξεινούπολη, η Αγριά και το Στεφανοβίκειο θα παίζουν στη Γ’ Εθνική…».

Η απάντηση δια στόματος του κ. Χατζηκυριάκου ήταν η εξής: «Συνειδητά δεν δώσαμε χρήματα στην ποδοσφαιρική ομάδα και δεν κρυβόμαστε και δεν λέμε ότι δεν μπορούμε όπως έλεγε ο κ. Καλλές. Μόνο σ’ αυτό μπορούν να μας κατηγορήσουν, δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν ότι ρίξαμε εμείς την ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών.. . Εμείς μεγαλώσαμε, ζήσαμε στα γήπεδα, έχουμε άποψη, ενώ ο κ. Καλλές για αντιπολιτευτικούς λόγους είπε κάτι για το ποδόσφαιρο. Λέω ευθέως ότι συνειδητά δεν δώσαμε και δεν πρόκειται να δώσουμε όσο συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν πρόκειται να δώσουμε χρήματα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν μικρός Μπέος, μικρός Κούγιας, σ’ αυτούς που θέλουν να μοιάσουν σε πρότυπα που δεν μας ενδιαφέρουν. Συνειδητά έγινε αυτή η επιλογή κι έχουμε το θάρρος και το λέμε».

Σε παρέμβασή του, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι «φέτος στον ΓΣΑ δεν ήμουν στο δ.σ. αλλά την προσφορά μου την ξέρει ο λαός του Αλμυρού. Εμείς έχουμε δεκαπέντε χρόνια, έχουμε προσφέρει τόσα πολλά και το γήπεδο το βλέπουμε κάθε μέρα. Εμείς την ανεβάσαμε την ομάδα, εμείς την κρατάμε ενώ εσείς κ. Καλλέ δεν έχετε πατήσει στο γήπεδο καθόλου».

Για το θέμα αυτό επικοινωνήσαμε με τον κ. Δήμο Περπερίδη, πρόεδρο του ΓΣΑ ο οποίος μάς δήλωσε: «Καταρχάς δεν ξέρω κατά πόσο συσχετίζομαι με τον κ. Μπέο και τον κ. Κούγια. Χάρηκα ωστόσο διότι λίγο καιρό μετά την ανακοίνωσή μου, ο Δήμαρχος δήλωσε δημόσια αυτό που όλοι ξέραμε, μας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο λέγοντας δημοσίως ότι συνειδητά δεν βοήθησε τον ΓΣΑ. Θέλω να του υπενθυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα αποτελούνταν από 13 γηγενείς ποδοσφαιριστές που μόνο ξένοι και μισθοφόροι δεν είναι. Όλα αυτά που έχετε κατηγορήσει τους προηγούμενους δημάρχους στο παρελθόν, καλό είναι να μην τα επαναλαμβάνετε ή να μην κάνετε χειρότερα. Σταματήστε επιτέλους να προσωποποιείτε την ομάδα. Η ομάδα ανήκει στην πόλη του Αλμυρού και στους φιλάθλους της και όχι στον εκάστοτε πρόεδρο που την υπηρετεί οικειοθελώς και με μεγάλο προσωπικό κόστος. Η ομάδα της πόλης μας είναι μία, είτε το θέλετε είτε όχι, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού με έτος ιδρύσεως το 1929, είτε εσείς τη βοηθήσετε είτε όχι».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.