Έβγαλε νέα διοίκηση ο Πρωτεσίλαος – Παλιά και νέα μέλη στο δ.σ.Νέα διοίκηση εξέλεξαν τα μέλη του Πρωτεσιλάου. Ύστερα από δύο άκαρπες γενικές συνελεύσεις στις οποίες δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και με υπαρκτό τον κίνδυνο ορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Ιουλίου, βγήκε …άσπρος καπνός. Παλιά και νέα μέλη συγκροτούν το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο, επικεφαλής του οποίου είναι πλέον ένας παλιός γνώριμος, “στρατιώτης” του συλλόγου με πολλά χρόνια θητεία στα κοινά του χωριού και στην ομάδα, ο Θανάσης Μάκρας.

Είχε διατελέσει πρόεδρος και στο πρόσφατο παρελθόν και ήταν μέλος των διοικήσεων από το 1998 έως το 2005 και από το 2012 έως το 2020. Μαζί του επέστρεψε στο δ.σ. και ο πρώτην πρόεδρος Πάτροκλος Σκούρας.

Αναλυτικά το καινούργιο συμβούλιο του Πρωτεσίλαου Πτελεού αποτελούν οι: Πρόεδρος: Αθανάσιος Μάκρας, Αντιπρόεδρος: Πάτροκλος Σκούρας, Γραμματέας: Γεώργιος Γερογιάκομος, Ταμίας: Ευάγγελος Λιματζάκης, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Βάσω Γερογιάκομου, Έφορος γηπέδου και υλικού: Ευάγγελος Αγριδόπουλος, μέλη: Ανάργυρος Μανιάτης, Θεόδωρος Μόσχος, Μαρίνα Ξυνού. Αναπληρωματικά μέλη οι Στυλιανός Κουτσιμπός, Κωνσταντίνος Κουτσιμπός, Νικόλαος Δαγρές, Ιωάννης Μπίντας.

Στόχος της διοίκησης πλέον ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και η συγκρότηση ενός ρόστερ με περισσότερα παιδιά από την περιοχή μας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.