Δύο αθλητές του ΕΟΣ συμμετείχαν στους αγώνες της μικρής κατηγορίαςΤο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 29ο Κύπελλο Ελλάδος με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 7 έως 13 ετών. Το Σάββατο διεξήχθησαν οι αγώνες δυσκολίας στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» στον Βόλο και την Κυριακή οι αγώνες Boulder στην πίστα του ΕΟΣΔ Αλμυρού στο δάσος Κουρί.

Από πλευράς ΕΟΣ Αλμυρού, συμμετείχαν δύο αθλητές: Η Φωτεινή Βέργα και ο Βασίλης Τζιαφάς πήραν μέρος και στα δυο αγωνίσματα για πρώτη φόρα μετά από περίπου δύο χρόνια και είχαν θετική παρουσία και τις δυο ημέρες.

«Όλες  οι καταστάσεις που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα αλλά και η αποχή  είχαν σαν αποτέλεσμα την μειωμένη συμμετοχή αθλητών και συλλόγων. Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν έδειξαν ότι περίμεναν τους αγώνες το ευχαριστήθηκαν και πολλοί αθλητές έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Στις 4/7/21 η συνέχεια δόθηκε στο άλσος Κουρί στον Αλμυρό με τον αγώνα Boulder στις ίδιες κατηγορίες.

Ένας όμορφος αγώνας, με αρκετή ζέστη, με πολύ ανταγωνισμό και καλές επιδόσεις από τους μικρούς αθλητές σε ένα αγώνισμα που το γνώρισαν μερικοί από αυτούς για πρώτη φορά. Πολλά συγχαρητήρια σε αθλητές, συνοδούς και στελέχη» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του εφόρου αγωνιστικής αναρρίχησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.