Μεταγραφή εμπειρίας κι αξίας στους ΤιτάνεςΗ ομάδα του Θανάση Φλεβάρη απέκτησε τον σέντερ Αντώνη Μητρουλά

Για τους μπασκετικούς φιλάθλους, ο Αντώνης Μητρουλάς δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς εδώ και δύο δεκαετίες έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους στα παρκέ με τη φανέλα πολλών συλλόγων. Πλέον θα φοράει την ερυθρόλευκη των Τιτάνων για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Το τελευταίο διάστημα, πήρε μετάθεση -είναι πυροσβέστης- και κατοικεί μόνιμα στον Αλμυρό, οπότε θα ενισχύει το σύνολο του Θανάση Φλεβάρη στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Κένταυρο Κατηχωρίου, Θεσσαλικό, Ανάληψη, Γ.Σ. Σαππών Κομοτηνής, Γ.Σ. Αλμυρού, Μεταμόρφωση και τα τελευταία χρόνια στην Αγριά. Διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ, καθώς αν και ψηλός, αρέσκεται να βγαίνει στην περιφέρεια και να «εκτελεί» από τα 6,75. Μεταγραφή εμπειρίας κι αξίας λοιπόν για τους Τιτάνες, το ρόστερ των οποίων αποτελεί «γρίφο»…

Αυτό διότι πολλοί αθλητές έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και περιμένουν τα αποτελέσματα για να δουν σε ποια σχολή θα περάσουν, ενώ κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν πέρυσι διότι οι σχολές τους, εκτός Μαγνησίας, ήταν κλειστές. Θυμίζουμε ότι το 2020-21 οι Τιτάνες πρόλαβαν να παίξουν τέσσερα ματς στην Α2 Κατηγορία πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω των περιοριστικών μέτρων. Έτσι, ο Θανάσης Φλεβάρης περιμένει να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει, θα προωθήσει στην πρώτη ομάδα σίγουρα κάποιους νεαρούς από τα τμήματα υποδομής και σ’ αυτούς, θα προστεθεί ο Αντώνης Μητρουλάς ως πρώτη μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.