ΓΣΑ: Βγαίνουν μπροστά οι παλαίμαχοι – Υποψήφιος πρόεδρος ο Λεωνίδας Κωτούλας

Οι Παλαίμαχοι αθλητές του ΓΣ Αλμυρού βγαίνουν μπροστά για να αναλάβουν τη διοίκηση με επικεφαλής τον Λεωνίδα Κωτούλα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με θητεία για περισσότερα από 14 χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα, ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της ομάδας και γενικότερα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Μιλώντας στο «Λαό» δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ΓΣΑ, τόνισε ότι μαζί του είναι μία ομάδα 15 ατόμων που αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παλιούς παράγοντες και εξωδιοικητικούς παράγοντες που αγαπούν το σύλλογο και έχουν συνεισφέρει στο παρελθόν. «Στόχος μας είναι να οργανώσουμε από την αρχή το ποδοσφαιρικό τμήμα, να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με δικά μας παίκτες από την επαρχία Αλμυρού, να αναβαθμίσουμε την ακαδημία προσελκύοντας μικρά παιδιά στον ΓΣΑ και να βάλουμε τις βάσεις καλύτερης οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα» σχολίασε σχετικά με το ποδόσφαιρο, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και στα άλλα αθλήματα λέγοντας ότι αυτά έχουν μπει σε σωστή τροχιά διακρίσεων και επιτυχιών χάρη στην προσπάθεια των εφόρων σε βόλεϊ-στίβο και της διοικούσας επιτροπής στο μπάσκετ. Μάλιστα, ο κ. Κωτούλας μας είπε ότι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης ο οποίος είδε με θετικό μάτι την εξέλιξη αυτή και την προοπτική ανάληψης της διοίκησης από τους παλαίμαχους, δηλώνοντας τη στήριξή του στο νέο εγχείρημα.

Η Γ.Σ. της Τετάρτης
Παρουσία πολλών μελών, ίσως περισσοτέρων από άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση μελών του ΓΣΑ το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου που είχε θέμα τον διοικητικό-οικονομικό απολογισμό της τελευταίας διετίας και την προκήρυξη εκλογών.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από τα μέλη του συλλόγου. Μεταξύ των παρευρισκομένων ο υπεύθυνος θεμάτων αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, Πέτρος Θωμαΐδης, οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας Αργύρης Κυριάκος, Παναγιώτης Κοντοβάς και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Στην αρχή έγινε ο οικονομικός απολογισμός με τον Γιώργο Καραζούπη να αναφέρει αναλυτικά τα έσοδα-έξοδα της τελευταίας διετίας. Ο Δήμος Περπερίδης είπε ότι όποια χορηγία ήρθε στο σύλλογο μοιράστηκε ανάλογα σε κάθε τμήμα και έτσι πρέπει να γίνεται πάντα, ενώ χαρακτήρισε μεγαλύτερη διαφήμιση για τον ΓΣΑ ότι στα τρία ομαδικά αθλήματα συμμετείχε σε εθνικές κατηγορίες, κάτι που έγινε για πρώτη φορά. «Μένω με το παράπονο ότι η ποδοσφαιρική ομάδα δεν άξιζε να πέσει, αν δεν την πολεμούσαν θα ήταν στη Γ’ Εθνική, θεωρώ όμως ότι πρέπει να συνεχίσει όπως τελείωσε τη σεζόν, δηλαδή με πολλούς ντόπιους παίκτες. Κλείνω πετυχημένα τον κύκλο μου στον ΓΣΑ δηλώνοντας ότι έχουμε μπει στο μητρώο της ΓΓΑ και θα λάβουμε επιχορήγηση και το 2022. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα το μεγαλύτερο σύλλογο της περιοχής μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσοι με στήριξαν» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμος Περπερίδης,

Το μέλος του συλλόγου Χρήστος Καραζούπης σχολίασε την πορεία του ΓΣΑ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ λέγοντας ότι χρειάζεται ένα σοκ ο  σύλλογος με μια ισχυρή νέα διοίκηση, η Μαρία Βάρσου υπογράμμισε ότι υπάρχει απαγόρευση τεσσάρων ετών από τον επίτροπο της ΓΓΑ για χρηματοδότηση από τον Δήμο λόγω παλιότερων διαδικασιών, ενώ ο Αργύρης Κυριάκος εύστοχα παρατήρησε ότι «το λάθος έγινε όταν ανέβηκε η ποδοσφαιρική ομάδα στη Γ’ Εθνική και έφυγαν τα δικά μας παιδιά κι από τότε, μαζί με την άνοδο, άρχισε η κάθοδος του συλλόγου».

Οι έφοροι μπάσκετ και βόλεϊ, Γιώργος Καραζούπης και Βαγγέλης Κωνσταντίνου αντιστοίχως, αναφέρθηκαν στα τμήματά τους σχολιάζοντας τη θετική τους πορεία που ανήκουν σε εθνική κατηγορία –το μπάσκετ για πρώτη φορά- παίζοντας φέτος λιγοστά παιχνίδια λόγω της πανδημίας/καραντίνας.

Επίσης, συζητήθηκαν και τέθηκαν σε ψηφοφορία δύο θέματα. Το ένα τέθηκε από τον κ. Χρήστο Καραζούπη ο οποίος ζήτησε από τη συνέλευση να αποφασίσει να μην ξαναγίνει προπονητής στον ΓΣΑ ο Στέλιος Αρσένος (!), πρόταση που απορρίφθηκε ομόφωνα αφού κανείς δεν ψήφισε υπέρ, ενώ το δεύτερο ζήτημα αφορούσε την ετήσια συνδρομή. Από το διοικητικό συμβούλιο προτάθηκε η μείωση της συνδρομής σε δέκα ευρώ ετησίως αντί για δεκαπέντε που είναι τώρα. Κατά πλειοψηφία, η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από τα μέλη.

Εκλογές στις 23/7
Η Γενική Συνέλευση με εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου ορίστηκαν την Παρασκευή 23 Ιουλίου. Για την ώρα θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι με την τροποποίηση στο καταστατικό και το νέο αθλητικό νόμο, οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου είναι ξεχωριστές από αυτές των μελών του συμβουλίου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.